lördag 24 november 2007

Demokratiproblem även i Ryssland

Det är inte bara i Sverige som man har problem med demokrati, åsiktsfrihet och yttrandefrihet. I Sverige har vi varit med om att Socialdemokrater har stängt ner hemsidor för partier som man anser vara ett hot emot sina egna politiska intressen.
Vi har även kunnat läsa om flertalet kriminella handlingar såsom valfusk med stulna valsedlar, bojkottförsök emot enskilda Sverigedemokratiska väljare och deras privata företagarintressen. Listan kan göras mycket lång i hur dessa Sossar tolkar ordet demokrati. Deras kamrater i kommunistiska Vänsterpartiet, med sina rötter i diktaturens Sovjet, använder som oftast våld i sina aktioner emot SD. Det som den röda falangen här i Sverige tolkar som sin demokrati-åsiktsfrihet-yttrandefrihet, skulle med all säkerhet tolkas som skendemokrati eller t o m diktatur i dom flesta riktiga demokratier. Inte utan att man kan dra paraleller till vad som nu sker i Ryssland inför deras val till Duman.

Man rapporterar idagens medier att:
Trots att president Putin har ett kolossalt övertag inför dumavalet tränger myndigheterna oppositionen hårt. Dess främsta profil, Garri Kasparov, greps på lördagen.
Kvällen innan utsattes hans rörelse för en razzia.
Rysk polis slog på fredagskvällen till mot ett kontor där Det andra Ryssland gör sin webbsida. Alliansens taleskvinna Ljudmila Mamina sade att polisen inte gav något skäl.

- De hade inga dokument, utan agerade med stöd av något slags hemligt dekret. De skrev ner passuppgifter om alla våra anställda.

Den Ryska demokratin är otäckt lik den tankegång som förs framförallt inom den Svenska Socialdemokratins och i det extrema Vänsterpartiets regi. Att liknande händelser kan inträffa här i Sverige, inför valet 2010 är inte att bli förvånad över.
Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Tillägg: Hur Socialdemokrater agerar i sin makthunger!
Från en utav SSu:s gnällfröknar kommer det ikväll hånfulla toner.
Denna gång är det över Sverigedemokraten
Alf Carlsson tragiska bortgång. Denne notoriske häcklare gör sig hånfull över att det nu blir ytterligare en tom stol i en kommun för Sverigedemokraterna. Den lille gycklaren skriver följande på sin sk blogg:
Därmed sällar sig Vadstena till en av de orter i Sverige där man hittar tomma stolar från Sverigedemokraternas sida. Studerar man Valmyndighetens hemsida är det endast Sverigedemokraterna som har tomma stolar. Enligt senast föreliggande statistik på valmyndighetens hemsida så handlar det totalt om 36 mandat som Sverigedemokraterna inte kunnat besätta. Med Carlssons frånfälle blir det frågan om 37. Fortsätter det så här kommer Sverigedemokraterna göra riksdagspartiernas arbete, nämligen att avveckla sig själv.

Denne Socialdemokrat ljuger även helt öppet i sitt blogginlägg då han påstår att det är enbart Sverigedemokraterna som har tomma stolar i landet. På valmyndighetens sida som han hänvisar till står det följande:

Antal mandat (ledamöter) som inte kunde besättas direkt efter valet 17 september 2006 Källa

Som läget är nu så har bland annat (s) även tomma stolar ute i kommunerna! Men om detta vill inte denne Tunström nämna något uppenbarligen.

Det är en ren skam och skandal att SSU tillåter deras representanter håna avlidna personer, med detta då även riktat emot deras närmast sörjande. Men detta bevisar bara att Socialdemokrater ordagrant "kliver över lik" för att för att försöka ta tillbaka makten. Ingen skamkänsla hos detta parti inte!