lördag 10 november 2007

Vänsterpartiet, kommunism, antisemitism och judehat

Att Kommunistiska Vänsterpartiet och andra antisemitiska och odemokratiska sekt liknande partier, säger sig vara dom mest antivåld och judevänliga partierna är skrattretande. Sanningen är att majoriteten och nästan helt uteslutande vartenda politiskt våld och anti-judisk verksamhet som förekommer i Sverige utgår i från dom odemokratiska kommunisterna. Kommunismen som är mest känt och synonymt med våld, mord, politisk förföljelse, alkoholister som partiledare, judehat och Israelhat, Nazismens närmaste vän i ww2, anarki och laglöshet....ja listan kan göras oändlig för denna våldsfixerade idelogi. En idelogi sopm ligger närma den Islamska religonen i sina syften skall tilläggas. Ja patetiskt blir det när en utav dessa kommunister säger följande om det mest demokratiska partiet i Sverige:

Det är vänsterpartiet som normalt anordnar manifestationen och att utesluta sverigedemokraterna var ett medvetet val. Min definition av demokrati är en människa en röst men också alla människors lika värde. Människor som inte delar den definition är i mitt tycke inte demokratiska, säger Birgitta Axelsson Edström (v) politisk sekreterare. En annan anledning att inte bjuda in sverigedemokraterna är enligt vänsterpartiet att man är oroliga för den svans av högerextremister som kan följa med partiet vid manifestationen.

Sverigedemokraten Thoralf svarar: Det är sanslöst och för dumt för att egentligen kommentera, säger Thoralf Alfsson (sd). Det faller på sin egen orimlighet vi har blivit invalda efter demokratiska principer.

Länk till antisemitiska kommunisternas sida

Svansen med extremister står väl Vänstern själva för i form utav deras militanta apor i tex AFA och andra vänsterpartistika och socilistiska underorganisationer!
Att sedan dessa påstår sig vara judarnas bästa vän är en ren skymf emot offren i Hitlers Tyskland!! Finns inget så hatat som en jude och hans Israel inom vänstern!
Citerar Vänsterpartiets största Guru och idelogist Karl Marx från http://www.samuelsiren.com/marx.php:

Att åberopa just Marx i denna sak ter sig dock aningen märkligt. Marx var nämligen en antisemit och rasist av monumentala proportioner. Marx favoritskällsord var sådant som "judepojke", "smutsige jude", "judisk nigger" och "nigger". (Just "judisk nigger" lär ha varit hans absoluta favoritinvektiv.)

I sin skrift Om judefrågan från 1844 skrev Marx på följande sätt:

"[Vad är] judendomens profana grundval? Praktiska överväganden, egenintresse. Vad är judens värdsliga kult? Schackrandet. Vem är hans värdsliga gud? Penningen."

"En samhällsordning som skulle avskaffa förutsättningarna för schackrande, och därmed möjligheten till schackrande, skulle göra juden omöjlig."

"Pengar är Israels svartsjuke gud, och ingen annan gud får finnas jämte honom."

"Judarnas gud har sekulariserats och blivit världens gud. Skuldsedeln är den verklige judiske guden. Hans gud är endast en illusorisk skuldsedel."

"[...] tvingade den egendomslöse att kasta sig själv i judens famn och hjälplöst förtvina, kämpande i den listige ockrarens nät."

Om socialistledaren och konkurrenten Ferdinand Lassalle, som Marx tyckte oerhört illa om, fällde Marx bland annat följande yttranden:
"Den judiske niggern"

"En flottig jude förklädd med briljantin och billiga juveler"

"Det står nu klart för mig att han han, som huvudformen och hårväxten pekar på, är avkomling till de negrer som följde med Moses på flykten från Egypten (såvida inte hans mor eller farmor korsades med en nigger). Denna förening av tysk och jude på negerbas producerade oundvikligen en märklig hybrid."

Marx kubanske svärson Paul Lafarge (som delvis hade afrikanskt ursprung) kallades av Marx för "den lille negern", "niggern" och "gorillan". Marx påstod vidare att svärsonen hade den "skavank som vanligen påträffas inom negerstammen -- ingen skam i kroppen".

Marx antisemitism och rasism bortförklaras ibland av hans nutida anhängare med argumentet att Marx själv var jude. Detta stämmer dock icke. Marx föräldrar var förvisso judiska, men de konverterade till kristendom då Marx själv var ett litet barn.

Marx döptes som kristen år 1824, då han var sex år gammal. Det är knappast en speciellt långsökt tanke att Marx anti-semitism till viss del berodde på en önskan och strävan att manifestera sig själv som icke-judisk och "äkta" kristen. Att rasister själva ibland har en härstamning som nog ifrågasätts av andra rasister är ju ingen större nyhet alls. Här i Sverige är väl det mest aktuella exemplet en av de tre nazistiska mördarna i Malexander.

Idén om socialismens ursprungliga och inneboende anti-rasism är alltså ett rent påhitt och fantasifoster.

Socialismens fader Karl Marx, däremot, var en motbjudande rasist och judehatare.

Ja vilka människovänner ni kommunister och socialister är...patetiskt!!

Länkar till ämnet: Thoralf Hellsborn

måndag 5 november 2007

Hetsjakt på allt som inte är vänster?

Man är ju så van vid allt struntskrivande och hetsjagande efter Sverigedemokrater och själva partiet, i medierna.
Just nu så verkar det vara moderaternas tur i ordningen att få lite skit. Lite skoj är det faktiskt, då det tidigare har haglat med negativa kommentarer om SD, ifrån dessa hycklande riksdagspartiers företrädare. Man har framställt sig som hederliga och kompotenta politiker medans Sverigedemokrater skulle vara kriminella, ohederliga samt kvinnomisshandlande obildade våldsmän ifrån bondvischan. Frågan är om medierna tänker köra en drive med granskningar utav alla pedofiler, sexköpare och andra kriminella vanarter inom
mp - s - v ? Tror inte det, men man kan ju alltid hoppas!
Personligen tycker jag det är rätt åt dem, kanske en lika hård kontroll som SD har genom vandelsförsäkran skulle vara aktuellt för riksdagspartierna?

Sydsvenskan - Aftonbladet - SvD -

Thomas Gür sågar Muf ordföranden Niklas Wykman i bitar

Den fria skribenten Thomas Gür fullständigt sågar Muf ordförande Niklas Wykman i småbitar i dagens SvD. Thomas Gür skriver:

Tesen är att samhällstoppen behärskas av denna grupp, som agerar för att hindra etnisk, demografisk och genusmässig mångfald samt ett erkännande av olika likvärdiga sexuella preferenser. Enligt denna tankeskola är det ”vita medelålders män” som förstör miljön, är rasister, håller emot kvinnors insteg i samhället och förtrycker hbt-personer. Och de envisas med att åka bil.

Tar man över vänsterns politiska språkbruk och analytiska verktyg, tar man också över dess politiska lösningar. Och då kommer också individer som står i vägen för det inbillat kollektiva bästa att hotas med att det ska svida i skinnet på dem.

Detta som svar på följande uttalande som framfördes utav Wykman på Moderaternas partistämma:

Varför kan inte vita, medelålders män åka buss och det ska svida i skinnet på den som sätter sig i en bil där det finns kollektivtrafik

Man kan bara konstatera att Thomas Gür har totalsågat samt tryggt ner Niklas Wykman fullständigt i brygga. Mycket bra skrivet dessutom vad det gäller den "nya" vänsterretoriken som genomsyrar samhällets alla skikt och stor del utav medierna.
Annat läsvärt