måndag 5 november 2007

Thomas Gür sågar Muf ordföranden Niklas Wykman i bitar

Den fria skribenten Thomas Gür fullständigt sågar Muf ordförande Niklas Wykman i småbitar i dagens SvD. Thomas Gür skriver:

Tesen är att samhällstoppen behärskas av denna grupp, som agerar för att hindra etnisk, demografisk och genusmässig mångfald samt ett erkännande av olika likvärdiga sexuella preferenser. Enligt denna tankeskola är det ”vita medelålders män” som förstör miljön, är rasister, håller emot kvinnors insteg i samhället och förtrycker hbt-personer. Och de envisas med att åka bil.

Tar man över vänsterns politiska språkbruk och analytiska verktyg, tar man också över dess politiska lösningar. Och då kommer också individer som står i vägen för det inbillat kollektiva bästa att hotas med att det ska svida i skinnet på dem.

Detta som svar på följande uttalande som framfördes utav Wykman på Moderaternas partistämma:

Varför kan inte vita, medelålders män åka buss och det ska svida i skinnet på den som sätter sig i en bil där det finns kollektivtrafik

Man kan bara konstatera att Thomas Gür har totalsågat samt tryggt ner Niklas Wykman fullständigt i brygga. Mycket bra skrivet dessutom vad det gäller den "nya" vänsterretoriken som genomsyrar samhällets alla skikt och stor del utav medierna.
Annat läsvärt