lördag 5 maj 2007

Kvalle i Mossaträsk..ack så fel du har.


Reagerade på ett svar från Kalle i Mossaträsk, skrivet på fulbloggaren T.Fulejoes blogg. Blogginlägget i sej handlar om Skottarnas strävan efter självständighet ifrån England. På någotvis ramlar man in på Skånes historia. Och här uppbådar sej en brist på historiekunskap om Skåneland från den annars så kloke Kvalle.

"De här kvasidanskarna har fått utstå en rejäl försvenskning, men kan vi lita på att den sitter i märgen?"

Svar till Kvalle: Låt skåneländarna få hålla ett val om självständighet så får ni svaret! Faktum är att jag tror fulbloggaren Fulejoe för en gångs skull har en poäng i sin teori där han skriver följande:

Gravatar" Skåningar är svenskar? Så enkelt tror jag inte det är. I framtiden lär vi nog få äta upp sammanslagningen av Malmöhus och Kristianstad län."

Åter till vad Kvalle skrev:
"Skåne har aldrig varit självständigt, men inget hindrar ju att de försöker bilda eget.Snapphanarna var inga skånska frihetskämpar utan dansklojalister eller möjligen vanliga rövare."

Detta är naturligtvis ett historiskt fel. Faktum är att det var Skånska vikingar som erövrade England 1066. Öst-Danerna var den dominerande maktfaktorn under mycket lång tid i Norden. För att vara lite mera petig så tillhörde Sverige och Danmark tidsvis snarare till Skåneland och inte tvärtom som många tror.

400 - 800
Skåneland är bas för Nordens första storrike bla under de skånska storkungarna Ivar Vidfamne och Harald Hildetand på 600-­talet.
800 - 1047 Skåneland var tidvis ett självständigt kungadöme, i övrigt ett jarladöme inom danska riket. Det förekom en stor utvandring till Normandie, Danelagen och Vinland väster om Oder.
övrigt:Normandies flagga och vapen anknyter till Skåneland.
1043 - 1536
Mellan 1043-1536 reste sig Skåneländarna sig 12 ggr emot den danska kungamakten och 6 ggr upprättades det autonoma skånska kunga­dömet.

För den som vill bättra på sin historiekunskap om Skåneland är denna sida utomordentligt suverän.

Skånska kungar

Sveriges gränser under 900 år

fredag 4 maj 2007

Asylsökande åker till hemlandet på semester under tiden dom väntar på uppehållstillstånd!!


Thoralf Alfsson Sd Kalmar hittade en mycket intressant sak på MFOs hemsida!
Man skriver följande..

"Hälften - eller fler - av de människor från norra Irak med tillfälliga tillstånd, som söker asyl i Sverige, reser till hemlandet och stannar där kortare eller längre tid (ofta flera månader) medan de väntar på svar på sin asylansökan. Detta är väl känt av Migrationsverket, om migrationsministern känner till det, vet jag inte.

Det ter sig synnerligen märkligt - och som ett klart missbruk av asylrätten - att människor tar sig hit, d.v.s. helt enkelt ordnar en egen emigration till Sverige. Att de tillåts missbruka asylsystemet genom att hävda att de behöver skydd här och omöjligt kan återvända till sitt hemland och samtidigt reser till just detta land på semester i månader medan de väntar på att få uppehållstillstånd av skyddsskäl i Sverige! Skickar Migrationsverket deras dagersättning till adressen i hemlandet ? Eller går pengarna till den svenska adressen?

Någonstans måste väl ändå en gräns gå för svensk blåögdhet? Någonstans måste väl en gräns gå för hur mycket Sverige låter sig utnyttjas och förlöjligas. Har inte den gränsen sedan länge passerats när asylsökande, som hävdar skyddsbehov och påstår sig omöjligt kunna återvända till sitt hemland, reser dit med direktflyg från Stockholm och Köpenhamn? Den rätt till asyl som alltid framhålls som en mänsklig rättighet - vilket den är och bör vara - ska inte få missbrukas på detta sätt. Att Sverige tillåter det är inte acceptabelt, ur vilken synvinkel man än betraktar det hela. Det gör svenskar misstänksamma och mindre benägna att vilja att ta emot flyktingar och asylsökande. Dessutom - och det är kanske allvarligast - skadar tilltron till asylprocessen och till alla dem som har asylskäl."


Detta är kopierat från MFO (Medborgarnas Flyktingombudsman)

Bakom MFO står bla Federley (C) och Rojas (Fp)
Jag säjer som Thoralf...vi behöver Sverigedemokraterna i Riksdagen så det blir någon ordning och reda!

Är detta bara början?Vi kan ofta läsa hur "berikat" Sverige blivit med utländska influenser i den Svenska kulturen. Berikningen består ibland utav stenkastning emot bla poliser , bussar, brandkår och hederliga skattebetalare. Kravallerna i Rosengård och nu Hovsjö är en del utav den berikade mångkulturen som gör så mycket för Sverige. Den bidrar med mer arbetstillfällen för tex polis och sjukvård. Men frågan är om vi egentligen vill bli berikade utav denna nya kultur vi fått? Vill vi ha ett otryggt våldfixerat samhälle? Det är upp till var och en...men jag vill inte se mina barn växa upp till en framtid som påminner starkt om dagens Palestina, därför är jag Sverigedemokratisk sympatisör och väljare!
DN
SvD

En bra insändare utav Sd Värmland

Noterade en mycket bra insändare i Värmlands Folkblad. Den är skriven utav Göran Olsson, sverigedemokraterna Värmland. Han ger en mycket bra beskrivning utav Sd i höger-vänster gnatet. Även Statsministern får en rejäl känga vilket är glädjande. Läs insändaren HÄR.

torsdag 3 maj 2007

Besöker Riksdagen min blogg? vad trevligt.

Tänk att man kan misstänka det att även folk från Riksdagen har hittat hit till min blogg. Någonting säjer mej att det kan vara Marianne Berg (v) tex...nåja även vänsterpartister är välkomna. Kanske man ser bilderna på vänsterextremisterna som dom beskyddar. Detta kanske kan lära vänsterpartister att deras sk yngre skara är ett hot emot demokratin i Sverige. Fast demokrati vill man egentligen inte ha inom (v). Jo den form som fanns i Sovjet där det var fritt att välja ett annat parti än kommunistpartiet...och sen intaga en plats i Sibiriens kalla area i något arbetsläger resten utav livet. Alla vet att vänsterpartiet slutade upp att kalla sej för kommunister när bidragen ströps ifrån Sovjet. Nåväl,,besökarens Host och IP var ..

21:07 194.xx.xx.xx gatekeeper.riksdagen.se
Och man hade sökt efter Marianne Berg innan man hittade denna blogg

SSU Gnäll


En känd extrem SSu-are gnäller idag på sin fulblogg om att en grupp högeraktivister ifrån NDU skulle ha satt upp en som han säjer, hotfull sida på lunarstorm. Exremsossen som är känd för att springa runt med sin kamera har tidigare själv skrutit med bilder där vänsterextremister uppvisade stulet valmaterial ifrån Sverigedemokraterna. Vem som låg bakom bilderna som uppvisades på våldsvänsterns hemsida låter jag vara osagt. Man kan bara konstatera att när hot och våld slår tillbaka emot vänsterns olika extremistgrupperingar så gnäller dessa som småglin. Det finns ett gammalt ordspråk som passar bra till dessa, "själv göra själv ha". Dock tar som bekant Sverigedemokraterna avstånd ifrån extremistgrupper oavsett om dom är från höger eller vänster.

Peter Türsch fd Sverigedemokrat ser troll överallt!


Denna Peter Türsch ser SD troll överallt! Hur många lögner kan man sprida egentligen? I Dagen Norra Skåne skriver man följande:

" Nu ger sig före detta sverigedemokraten Peter Türsch åter in i politiken.. Det var för ett par veckor sedan som Peter Türsch sa upp sig från alla sina uppdrag som fritidspolitiker i Perstorps kommun. Hans nya parti ”Perstorps väl” som var under bildande skulle även det läggas ner. Anledningen till att han bestämde sig för att lämna politiken uppgav han vara familjeskäl, tidsbrist, flytt och att han kände sig smutskastad av sina tidigare partikamrater i Sverigedemokraterna. Peter Türsch hoppade av Sverigedemokraterna tidigare i år, men behöll sina uppdrag för att fortsätta som politisk vilde. Därefter tog han time out innan han beslöt sig för att lämna politiken helt. Anledningen att han nu tänker återvända beror enligt honom själv även det på smutskastningen från Sverigedemokraterna. – De ska inte få mitt mandat. Det är de inte värda. Mitt mandat ska användas till att försöka göra Perstorp bättre, skriver Peter Türsch i ett brev till kommunen."
Men om man vet sanningen om Peters lögner blir det enklare, frågan är varför medierna inte skriver hur det verkligen ligger till, nåja ni kan läsa själva på länken,Läs här

onsdag 2 maj 2007

Socialdemokraterna ska kartlägga Sd...trevligt

Ja att (S) ska kartlägga Sd får man se som trevligt...detta för att dom ska försöka komma på ett sätt att kunna argumentera emot partiet. I det samma påstår man att undersökningar som BRÅ har gjort, skulle vara "myter" som Sd sprider. För att kunna argumentera emot fakta med källhänvisningar till tillförlitlig expertis krävs med stor sannorlikhet att man förbjuder BRÅ helt enkelt. Man får förbjuda deras undersökningar på samma sätt, som man förbjud att tillförlitliga siffror på hur mycket skattekronor som den totala invandringen mm kostar ej fick läcka ut, genom hemligstämpla uppgifterna. Mats Johansson (s) i Karlskrona har av den socialdemokratiska partistyrelsen fått
ett viktigt uppdrag. Han ska leda en arbetsgrupp som ska göra
partiet bättre på att bemöta och bekämpa sverigedemokraterna, även två kända (s) profiler skall ingå, dessa är inga mindre än Jan Emanuel Johansson och Göran Johnsson, före detta ordförande i Metall. Nu är det ju inte partiet Sverigedemokraterna man tänker argumentera emot utan man väljer att gå ut och säja till Sd-väljare att dom har fel och inte ska rösta på Sd helt enkelt. Att möta Sd i debatter vet dom att det är meningslöst då dom aldrig kan vinna en debatt underbygd på rena lögner och osanningar om hur det verkligen står till i landet. Man kan ju börja med att låta oberoende expertis granska vad intergrationspolitiken mm kostar svenska folket i sin helhet per år! Varför ska det vara hemligt? vi har ju laglig rätt att få veta vad skattepengarna går, då med undantag för det som kan riskera rikets säkerhet...är invandringen inom den ramen?
Källa

Sd på väg in i Riksdagen?

Dagens Skop mätning tyder på att Sverigedemokraterna knappast tappar i oponionsmätningarna. En trygg nivå på 3% är garanterad, detta till trots med alla förvridningar utav "zlatan" uttalandet mm. Det verkar som Svenskarna genomskådat PKs smutskastningsförsök, och alla deras försök att sätta ettikettstämpeln "främlingsfientlig" samt andra nervärderande struntsynonymer. Sd ökar 0.2% i senaste Skop till 3.2%, detta samtidigt som undersökningen gjordes till hälften innan debatten mellan Sahlin och jimmie Åkesson i Tv4 ( Åkesson mötte Mona först sent på kvällen den 19:e). I nästkommande oponionsundersökningar i slutet utav Maj bör vi se om debatten fick någon effekt, negativt eller positivt. En sak som är säkerställd är däremot den kraftigt ökade närvaron på Sd-bloggar, utav folk som tidigare hade en negativ inställning till partiet, och numera har ändrat sin inställning. Mona Sahlins påhopp om att Sd skulle vara kvinnofientligt var ett stort misstag, detta då majoriteten utav alla EU länder redan har samma uppfattning som Sverigedemokraterna. En annan orsak till att intresset till Sd ökar är det att Sahlin inte kan presentera ett enda belägg med fakta eller vetenskapliga källor som hänvisar till att intergrationspolitiken är ett lyckat projekt, däremot så finns det talande källor för att Sd har rätt, läs här.
Även en del medier börjar nu reagera emot det sätt som Sverigedemokraterna och dess representar mfl har blivit behandlade på utav PK, LÄS.

DN
SvD

tisdag 1 maj 2007

Vad har Hänt med Expressen..jag tror inte mina ögon!??

Man tar sej för pannan...är det sant? Har dom fest på Expressen så att dom glömmer bort sin mediahållning emot Sverigedemokraterna?

"Runtom i Sverige pågår nu ett krig mot demokratin. Människor förföljs och hotas för sina politiska åsikters skull.Men om detta är det beklämmande tyst i det politiska etablissemanget."

"Ingen verkar egentligen bry sig; offren är ju "bara" sverigedemokratiska politiker."

"De förtjänar respekt för att de är folkvalda i 141svenska kommuner"

Det är första gången jag sett en Svensk media gå ut och kritisera hela PK samlingen i så hårda ordalag...
Ja...jag tror faktiskt inte mina ögon...och det står ännu mera!!!! GÅ IN OCH LÄS SJÄLV

Kommunistledaren var i Hultsfred

Kommunistledaren Lars Ohly var och krämade sitt sedvanliga kommunistdravvel i Hultsfred idag. Där drog han den eviga slogansen om att Sd skulle vara "rasister" mm, samt att han var emot det att Sd får uppmärksamhet i medierna. Annars var det inte något speciellt som kom ur denne individ. Nu är ju inte Hultan nån speciellt kommunist vänlig håla precis. Dock undrar man var Tommy Einarsson höll hus? Han är ju lite speciell och bedriver Vänsterpartiets affärer inom fastighets branschen i Hultsfred. Denne person hyser ett 10 tal NSF are ibland sina hyresgäster ska förövrigt tilläggas.
"Jag är demokratisk socialist och vill hålla rent både åt höger och vänster, kontrar Bo Bergman. Att demonstrera ihop med Lars Ohly är för mig ungefär lika illa som att göra det ihop med Fredrik Reinfeldt.
Bo Bergman valde i stället att demonstrera i Vimmerby."
Bosse Bergman som är den starke mannen inom Hultsfreds Socialdemokrater vägrade att marschera tillsammans med kommunistledaren, just precis för att han är kommunist. Bosse är en klok och förnuftig sosse som tar avstånd bestämt ifrån kommunismen och dess odemokratiska våldsfasoner. Något som inte Lars Ohly vill göra, denne är känd för sina sympatier för bla osynliga partiet och AFA. Nej Lars Ohly, enda gången det är nerlusat med kommunister i Hultsfred är när det är festival, så detta var en ordentligt onödig resa för din del. Vad jag vet så har du bara en fanatisk sympatisör där.... Det ska tilläggas att Ohly säjer att han inte varit kommunist på över 1.5 år!

Tillägg: enligt media så gick det 300 personer i marschen, men enligt ögonvittnen på plats i Hultsfred så var det inte över 100 personer. När jag uppger siffran 300 så skrattades det ordentligt! Det buades även vid en del tillfällen under Ohlys tal.

Sd tågade i Tomelilla idag.

Sverigedemokraterna tågade i tomelilla idag. Efter ha samlats vid Folketspark tågade ett 50-tal Sverigedemokrater iväg. Björn Söder höll sedan tal där han tog upp bla varför sverigedemokraterna manifesterar den första maj och om hur socialdemokraterna har svikit de svenska arbetarna. Se Sd-kuriren.
Ett 20-tal poliser höll ett vaksamt öga efter vänsterextremister, men dessa syntes inte till efter vad som rapporterats. Endast en ensam Socialdemokrat protesterade emot Sverigedemokraternas helt lagliga 1 maj tal, det var Inger åbonde som var ilsken över att Sd samlats vid Folketspark som hon anser sej äga genom en sorts ekonomisk förening (?).
Runt torget hade många Tomelillabor samlats för att lyssna på Björn Söder och det hela blev en trivsam dag. Den ilskne Socialdemokraten
Jan-Erik Andersson, som är oppositionsråd i Tomelilla syntes vad man vet inte heller till.
DN

Sd i Landskrona börjar visa resultat nu..

Landskronas kommuninvånare tröttnade på våldet i sin stad och på skolorna. När valet hölls den 17 September förra året så visade invånarna att dom var trötta på hur Socialdemokraterna och deras medlöpare hade misskött staden med den så "berikande" mångkulturen. Man röstade in Sverigedemokraterna i kommunvalet med 22%. I Landskrona där Sd har en tydlig makt ser man nu en snabb förändring. Albanligor som uttalade sej om våldet med "vi har det i vårt blod" har börjat vika ner sej för en mer förnuftig politik utav Sd. Vänsterjournalisten Johannes Forsberg tvingas även han medge detta idagens expressen insändare. Han säjer att..

"Men GA-skolan har inte fungerat på evigheter. Enligt dem jag talar med agerade skolledningen först när problemen började komma ut i riksmedia i vintras. Då bestämde sig nio 14-åriga tjejer för att skolstrejka, trötta på att bli spottade i håret och kallas för hora. Och framförallt trötta på en skolledning som inte gjorde något. Flera lärare har dessutom misshandlats och hotats, och mobbingen har varit brutal och utbredd. GA-skolan uppmärksammades på nytt när huvudskyddsombudet stängde skolan efter att en raket avfyrats inomhus. Då kom det åtgärdspaket som blivit så omtalat. Kravet på att tala svenska i skolan har blivit särskilt kritiserat, liksom att 27 elever stängts av. Nu står det vakter vid skolans alla dörrar, för att se till att de avstängda eleverna håller sig borta. Eleverna jag talar med tycker att det funkar bra. De säger att skolan blivit ett fängelse, men ett bra fängelse. Och det är ju bara tillfälligt. - Det är perfekt nu, säger Renaz som går i nian. Det står till och med orörda blommor i fönstret."

Han ställer även frågan varför har ingen gjort något åt problemen tidigare!?

" ...varför skolledningen inte gjort något förrän nu. Jag försöker fråga rektorn, men han har inte tid att prata med mig."

Ett tips till Johannes Forsberg...man har inte fått diskutera problem angående invandrare tidigare utan att bli kallad för "rasist" eller "främlingsfientlig"...denna tid är nu förbi i Landskrona...där vågade folket säja ifrån och nu börjar man se lösningarna!
Källa

AMS jobb som fungerat bra.

I Expressen kan man idag läsa att Kenneth Sandberg (Sd) fick lön utav AMS i ett års tid, detta då han har en tjänst som ombudsman på Sverigedemokraterna i Skåne. Sandberg sparkades av dåvarande Invandrarverket från mottagningsenheten i Malmö 1997. Anledningen var "ideologiskt färgade samarbetssvårigheter".

Några sk samarbetssvårigheter kunde man egentligen inte finna, utan han fick sparken kort och gott för att han var Sverigedemokrat, något som förövrigt strider emot Svensk lag. Förra hösten fick han börja jobba på sd:s kansli som en arbetsmarknadsinsats. "Det är inget konstigt, med tanke på den höga arbetslöshet vi har i dag" säger Sandberg. Och han har rätt, det är inget konstigt med detta. Jag kan peka på flertalet personer som har gjort detsamma som Sandberg, dock har dom varit inom kommunistpartiet och Sossarna. Men AMS är ju ett bakverk ur vänsterpolitiken och då är detta kanske en nagel i ögat. Detta märks tydligt hos socialdemokraten Roland Palmqvist, tidigare kommunstyrelseordförande i Kävlinge. Han hävdar att det statliga bidraget kan ha haft betydelse för valutgången i Kävlinge där sd ökade från två till fyra mandat. Då måste man ju ge ett mycket högt betyg till Sandbergs insats på AMS!? Och märkligt nog så gnällde inte Palmqvist om att Sandberg hade några idelogiskt färgade samarbetssvårigheter på sitt AMS jobb? nåja...lite utav dessa ord fick vi...för visst är det "idelogiskt färgat" när sossemurveln gnäller över att Sd ökade från 2 till 4 mandat?

måndag 30 april 2007

Tomelilla sosse fick vansinnesutbrott inför 1 Maj!

En Socialdemurkrat fick ett vansinnesutbrott när media kontaktade honom, angående att Sd skall handhålla ett 1 Maj tåg.
"– Det var det jävligaste, utropar oppositionsrådet Jan-Erik Andersson (s). De slipper i alla fall inte in i Folkets park. Jag ska genast kontakta polisen om detta."
Sverigedemokraterna har i laga ordning sökt tillstånd och gått ut med att de som vill gå med i tåget ska samlas i Folkets park klockan 12.
Men detta vill inte Socialdemurkraterna, utan påstår att dom "äger" Folkets park!? Detta ska då vara via en sektliknande bulvanförening som kallar sej för "ekonomisk förening"...

I tomelilla är det alldeles för få Sossemurvlar så dom klarar inte utav att anordna ett eget 1Maj tåg ,enligt den ilskne Jan-Erik Andersson (s). Nu är ju inte detta fallet för Sd som har gott om sympatisörer i kommunen.
Sd tänker hålla tal utav Björn Söder ,och tåget går via
Östergatan - Brogatan - Gustavs torg - Adelgatan- Östergatan - Torget. Hur vida den ilskne och förtrödne sossemurveln kommer deltaga i tåget är det ingen som vet för nuvarande. Förmodligen så kommer han tillbringa tiden i telefon med Polisen som enbart kommer uppvisa ett godkänt tillstånd. Kanske ABF kan anordna studiecirklar i hur sossemurvlar skall lära sej att acceptera folkets vilja samt laglig mötesfrihet.

En läsvärd krönika utav Per Krause

Man blir både glad och förvånad när man ser och läser dom få som skriver objektivt i media. Speciellt när detta sammanfaller med Sverigedemokraterna. Nu händer detta allt för sällan, men att det finns demokrater som värnar om yttrandefrihet och mötesfrihet ute i landet står klart om man läser Per Krauses krönika på realtid.se

Men att läsa en befängd pajkastning med innehåll utav negativa flosklar som denna känns desto mer motbjudande.

söndag 29 april 2007

Liza Marklund drömmer.....Jehovas drömmar

Liza Marklund din verklighet påminner starkt om Jehovas vittnes drömvärld där alla är rika,glada och lyckliga. Jehovas tror att om bara alla blir troende vittnen så löser sej problemen per automatik, precis som du tror om mångkulturen. Problemet är att om du nekar Jehovas tillträde till att diskutera deras troende i dörren får du en fot i dörrspringan. En påträngande jehovas vid din dörr påminner starkt om en påtvingande mångkulturist. Du är i södra Spanien i ett sk finare område, långväga från Rosengårds bränder och våld. Du sitter i ditt fina kontor med Irina från Ukraina dammsugande runt om dina fötter. Irina går och sjunger i sin glädje över att ha fått asyl och ett jobb...ett jobb där hon städar skiten efter sådana som dej för några ynka Pesos. Ja Liza, Irina är så lycklig i din värld, men är hon det i sin egna värld?!
Du sitter säkerligen på terrassen med laptoppen tillsammans med en drink toppad med ett paraply i 30 graders värme. Långt ifrån alla problem och Svenska arbetare som knegar sig sönder och samman för att överhuvudtaget få ihop till dom fasta räkningarna. Dessa arbetare som betalar världens högsta skatt för att finansiera en utav världens största invandringar per capita räknat. Dessa arbetare som ibland får sina döttrar våldtagna och söner misshandlade som tack. Nej det är lätt att heta Liza Marklund och sitta i Spanien och beklaga sej över hur rasistiska Svenskarna är som röstat på Sverigedemokraterna och hur lyckliga invandrare är för en invandrarpolitik som havererat. Du säjer att utan invandrare hade Sverige stannat? Har du några belägg för dina påstående eller är det enbart en kränkning åt Svenskarna och den Svenska kulturen? Det är lätt att påstå flummiga teser när man inte behöver uppvisa fakta som styrker ens påståenden. Du säjer att runt om i ditt radhusområde så spirar invandringen i sin glans med invandrare, trevligt nog berättar du att dessa invandrare kommer från länder som Jamaica,USA,Nya Zeeland,Storbritannien,Tyskland och Sverige!!? Men var är folket ifrån Afghanistan, Irak, Iran, Afrikanska kontinenten bara för att ta några exempel???
Du skriver även att"
"På barnens skola, som är en internationell privatskola en bit nedåt vägen, talar eleverna 46 olika språk"
Men vad trevligt! Men Liza...privatskola? vilka invandrarbarn går på en privatskola? Är det barn som tex bor i Rosengård,Tensta eller Södertälje? Tänk vad din invandringspositiva syn är PK...invandrarbarn....privatskola..jaja..vilken verklighet du lever i. Vi andra ser inte det du ser Liza Marklund!
Och detta Liza..."För mig är de olika språken,kulturerna,religionerna och nationaliteterna en tillgång. De utgör den absolut största anledningen till att jag och min familj valt att tillbringa så mycket tid i Södra Spanien"

Du menar egentligen så här...invandrarna från ovannämda Västländer är bättre och det är underbart att slippa skiten i Sverige. Privatskolorna är bättre här i Spanien med utlänningar från västvärlden. Här kan jag sitta och spy skit på er Sverigedemokrater utan att behöva leva i detsamma som jag vurmar så starkt för!Fy fan vad du är patetiskt Liza Marklund!!
Och i samma andetag kläcker du ur dej detta ..
"Jag älskar Sverige och de svenska möjligheterna, vårt sätt att se på världen och tillvaron, vårt ansvarstagande och vår solidaritet, men ibland blir jag bekymrad över sakernas utveckling." Ja men varför bor du i Spanien då Liza??
Att du är PK och direkt korkad ser man ju i ditt nästa skitsnack...
"Att vilja gå ur EU är ogenomtänkt, odemokratiskt och obegripligt." Odemokratiskt??? hur mycket idiot är du egentligen?...snart är det odemokratiskt att gå på WC utan att be statens PK-allians om lov först!?
Och sen kommer det sista som bevisar min misstanke på att du är en "korkad blondin" PK-dåre..
"Att det kommer vuxna, färdigutbildade människor till vårt land är inte ett problem det är en tillgång. De arbetar, de startar företag, de tar jobb som Jimmy Åkesson aldrig skulle nedlåta sig till, och alla tjänar vi på det. Att låtsas att invandringen ”kostar miljarder” är naturligtvis ren lögn. I ett samhällsekonomiskt perspektiv är invandringen rena högvinsten."
Det vet både jag och Irina."
Har du frågat Irina om detta? eller är det enbart ett antagande du gör i tomma luften?
Nejdu Liza Marklund, det är inte någon högvinst...det är en jävla nitlott rent ut sagt!! Jag går nog hellre med i Jehovas vittne än tror på ditt PK-dravel ifrån lyxvilleområdet i Södra Spanien!! Låt hellre Irina skriva så du kan städa skiten hemma hos henne istället så gör du någon nytta för invandrarna!!
Källa till Lyx-Lizas PK-dravvel

Malmö "Tidernas stad"...lägg av!

Malmö som "Tidernas stad" ? Ja så vill Ilmar Reepalu framställa Malmö på en mässa/utställning vid Teknikens och sjöfartens hus i Malmö. Man framställer Malmö som om det vore "Edens lustgård" eller nån stad innanför "Pärleporten" med en reklamfilm på malmo.com. Löjeväckande! En mer rättmätig bild är snarare som "helvetesporten" eller "Lucifers bakgård". Inte en bild visas ifrån områden som Holma,Lindängen eller Rosengård, men dock säjer man följande:

"Givetvis lyfts även det mångkulturella Malmö fram och alla de fördelar detta har men kanske framförallt kan få i ett globalt perspektiv. Och vad passar bättre än att göra utställningen just nu när Malmö växer så det knakar."Källa.

Jag ser då inte en bild i reklamfilmen från ovan nämda områden som sagt, som visar alla "fördelar" med det mångkulturella Malmö, inte en moskee eller minaret uppvisas, inga invandrargäng som uppvisar någon berikning, varför inte? Kanske får man gå tillbaka i SVTs arkiv, och leta efter dokumentären från -73 vid namnet "Alla vi barn på Lindängen" för att hitta något positivt från tex Lindängens området, idag är det förenat med livsfara att sätta sin fot där om du råkar vara blond. En utav huvudrollsinnehavarna i dokumentären från -73 är en synnerligen söt liten påg. Jag tycker man ska ta sej en titt här på dagens upplaga utav Aftonbladet...är det detta som är Tidernas stad enligt Ilmar Reepalu?? Till tiggaren säjer jag bara..skaffa dej ett jobb din simulant.

SE REKLAMFILMEN HÄR

SE FOX NEWS MALMÖFILM HÄR

Björn Fries..hur mår du idag då?

Björn Fries, hur mår du idag då? jag kan inte känna någon som helst empati för din skull...tvärtom så njuter jag fullt ut av den härliga känslan utav skadeglädje. Hur känns det att tvingas gå till Arbetsförmedlingen som alla andra? att inte bli sponsrad utav regeringen för att sitta och spotta på andra längre?
Nej, min första tanke blev "det ska du ha" när jag läste detta!
Varför nu dessa underbart härliga känslor utav skadeglädje från mej? jo för att du satt härom dagen och spottade loskor på Sverigedemokraterna och dess väljare....
Hoppas du är med i A-kassan.