tisdag 1 maj 2007

Sd i Landskrona börjar visa resultat nu..

Landskronas kommuninvånare tröttnade på våldet i sin stad och på skolorna. När valet hölls den 17 September förra året så visade invånarna att dom var trötta på hur Socialdemokraterna och deras medlöpare hade misskött staden med den så "berikande" mångkulturen. Man röstade in Sverigedemokraterna i kommunvalet med 22%. I Landskrona där Sd har en tydlig makt ser man nu en snabb förändring. Albanligor som uttalade sej om våldet med "vi har det i vårt blod" har börjat vika ner sej för en mer förnuftig politik utav Sd. Vänsterjournalisten Johannes Forsberg tvingas även han medge detta idagens expressen insändare. Han säjer att..

"Men GA-skolan har inte fungerat på evigheter. Enligt dem jag talar med agerade skolledningen först när problemen började komma ut i riksmedia i vintras. Då bestämde sig nio 14-åriga tjejer för att skolstrejka, trötta på att bli spottade i håret och kallas för hora. Och framförallt trötta på en skolledning som inte gjorde något. Flera lärare har dessutom misshandlats och hotats, och mobbingen har varit brutal och utbredd. GA-skolan uppmärksammades på nytt när huvudskyddsombudet stängde skolan efter att en raket avfyrats inomhus. Då kom det åtgärdspaket som blivit så omtalat. Kravet på att tala svenska i skolan har blivit särskilt kritiserat, liksom att 27 elever stängts av. Nu står det vakter vid skolans alla dörrar, för att se till att de avstängda eleverna håller sig borta. Eleverna jag talar med tycker att det funkar bra. De säger att skolan blivit ett fängelse, men ett bra fängelse. Och det är ju bara tillfälligt. - Det är perfekt nu, säger Renaz som går i nian. Det står till och med orörda blommor i fönstret."

Han ställer även frågan varför har ingen gjort något åt problemen tidigare!?

" ...varför skolledningen inte gjort något förrän nu. Jag försöker fråga rektorn, men han har inte tid att prata med mig."

Ett tips till Johannes Forsberg...man har inte fått diskutera problem angående invandrare tidigare utan att bli kallad för "rasist" eller "främlingsfientlig"...denna tid är nu förbi i Landskrona...där vågade folket säja ifrån och nu börjar man se lösningarna!
Källa