torsdag 3 maj 2007

Peter Türsch fd Sverigedemokrat ser troll överallt!


Denna Peter Türsch ser SD troll överallt! Hur många lögner kan man sprida egentligen? I Dagen Norra Skåne skriver man följande:

" Nu ger sig före detta sverigedemokraten Peter Türsch åter in i politiken.. Det var för ett par veckor sedan som Peter Türsch sa upp sig från alla sina uppdrag som fritidspolitiker i Perstorps kommun. Hans nya parti ”Perstorps väl” som var under bildande skulle även det läggas ner. Anledningen till att han bestämde sig för att lämna politiken uppgav han vara familjeskäl, tidsbrist, flytt och att han kände sig smutskastad av sina tidigare partikamrater i Sverigedemokraterna. Peter Türsch hoppade av Sverigedemokraterna tidigare i år, men behöll sina uppdrag för att fortsätta som politisk vilde. Därefter tog han time out innan han beslöt sig för att lämna politiken helt. Anledningen att han nu tänker återvända beror enligt honom själv även det på smutskastningen från Sverigedemokraterna. – De ska inte få mitt mandat. Det är de inte värda. Mitt mandat ska användas till att försöka göra Perstorp bättre, skriver Peter Türsch i ett brev till kommunen."
Men om man vet sanningen om Peters lögner blir det enklare, frågan är varför medierna inte skriver hur det verkligen ligger till, nåja ni kan läsa själva på länken,Läs här