måndag 30 april 2007

Tomelilla sosse fick vansinnesutbrott inför 1 Maj!

En Socialdemurkrat fick ett vansinnesutbrott när media kontaktade honom, angående att Sd skall handhålla ett 1 Maj tåg.
"– Det var det jävligaste, utropar oppositionsrådet Jan-Erik Andersson (s). De slipper i alla fall inte in i Folkets park. Jag ska genast kontakta polisen om detta."
Sverigedemokraterna har i laga ordning sökt tillstånd och gått ut med att de som vill gå med i tåget ska samlas i Folkets park klockan 12.
Men detta vill inte Socialdemurkraterna, utan påstår att dom "äger" Folkets park!? Detta ska då vara via en sektliknande bulvanförening som kallar sej för "ekonomisk förening"...

I tomelilla är det alldeles för få Sossemurvlar så dom klarar inte utav att anordna ett eget 1Maj tåg ,enligt den ilskne Jan-Erik Andersson (s). Nu är ju inte detta fallet för Sd som har gott om sympatisörer i kommunen.
Sd tänker hålla tal utav Björn Söder ,och tåget går via
Östergatan - Brogatan - Gustavs torg - Adelgatan- Östergatan - Torget. Hur vida den ilskne och förtrödne sossemurveln kommer deltaga i tåget är det ingen som vet för nuvarande. Förmodligen så kommer han tillbringa tiden i telefon med Polisen som enbart kommer uppvisa ett godkänt tillstånd. Kanske ABF kan anordna studiecirklar i hur sossemurvlar skall lära sej att acceptera folkets vilja samt laglig mötesfrihet.