söndag 29 april 2007

Malmö "Tidernas stad"...lägg av!

Malmö som "Tidernas stad" ? Ja så vill Ilmar Reepalu framställa Malmö på en mässa/utställning vid Teknikens och sjöfartens hus i Malmö. Man framställer Malmö som om det vore "Edens lustgård" eller nån stad innanför "Pärleporten" med en reklamfilm på malmo.com. Löjeväckande! En mer rättmätig bild är snarare som "helvetesporten" eller "Lucifers bakgård". Inte en bild visas ifrån områden som Holma,Lindängen eller Rosengård, men dock säjer man följande:

"Givetvis lyfts även det mångkulturella Malmö fram och alla de fördelar detta har men kanske framförallt kan få i ett globalt perspektiv. Och vad passar bättre än att göra utställningen just nu när Malmö växer så det knakar."Källa.

Jag ser då inte en bild i reklamfilmen från ovan nämda områden som sagt, som visar alla "fördelar" med det mångkulturella Malmö, inte en moskee eller minaret uppvisas, inga invandrargäng som uppvisar någon berikning, varför inte? Kanske får man gå tillbaka i SVTs arkiv, och leta efter dokumentären från -73 vid namnet "Alla vi barn på Lindängen" för att hitta något positivt från tex Lindängens området, idag är det förenat med livsfara att sätta sin fot där om du råkar vara blond. En utav huvudrollsinnehavarna i dokumentären från -73 är en synnerligen söt liten påg. Jag tycker man ska ta sej en titt här på dagens upplaga utav Aftonbladet...är det detta som är Tidernas stad enligt Ilmar Reepalu?? Till tiggaren säjer jag bara..skaffa dej ett jobb din simulant.

SE REKLAMFILMEN HÄR

SE FOX NEWS MALMÖFILM HÄR