söndag 29 april 2007

Liza Marklund drömmer.....Jehovas drömmar

Liza Marklund din verklighet påminner starkt om Jehovas vittnes drömvärld där alla är rika,glada och lyckliga. Jehovas tror att om bara alla blir troende vittnen så löser sej problemen per automatik, precis som du tror om mångkulturen. Problemet är att om du nekar Jehovas tillträde till att diskutera deras troende i dörren får du en fot i dörrspringan. En påträngande jehovas vid din dörr påminner starkt om en påtvingande mångkulturist. Du är i södra Spanien i ett sk finare område, långväga från Rosengårds bränder och våld. Du sitter i ditt fina kontor med Irina från Ukraina dammsugande runt om dina fötter. Irina går och sjunger i sin glädje över att ha fått asyl och ett jobb...ett jobb där hon städar skiten efter sådana som dej för några ynka Pesos. Ja Liza, Irina är så lycklig i din värld, men är hon det i sin egna värld?!
Du sitter säkerligen på terrassen med laptoppen tillsammans med en drink toppad med ett paraply i 30 graders värme. Långt ifrån alla problem och Svenska arbetare som knegar sig sönder och samman för att överhuvudtaget få ihop till dom fasta räkningarna. Dessa arbetare som betalar världens högsta skatt för att finansiera en utav världens största invandringar per capita räknat. Dessa arbetare som ibland får sina döttrar våldtagna och söner misshandlade som tack. Nej det är lätt att heta Liza Marklund och sitta i Spanien och beklaga sej över hur rasistiska Svenskarna är som röstat på Sverigedemokraterna och hur lyckliga invandrare är för en invandrarpolitik som havererat. Du säjer att utan invandrare hade Sverige stannat? Har du några belägg för dina påstående eller är det enbart en kränkning åt Svenskarna och den Svenska kulturen? Det är lätt att påstå flummiga teser när man inte behöver uppvisa fakta som styrker ens påståenden. Du säjer att runt om i ditt radhusområde så spirar invandringen i sin glans med invandrare, trevligt nog berättar du att dessa invandrare kommer från länder som Jamaica,USA,Nya Zeeland,Storbritannien,Tyskland och Sverige!!? Men var är folket ifrån Afghanistan, Irak, Iran, Afrikanska kontinenten bara för att ta några exempel???
Du skriver även att"
"På barnens skola, som är en internationell privatskola en bit nedåt vägen, talar eleverna 46 olika språk"
Men vad trevligt! Men Liza...privatskola? vilka invandrarbarn går på en privatskola? Är det barn som tex bor i Rosengård,Tensta eller Södertälje? Tänk vad din invandringspositiva syn är PK...invandrarbarn....privatskola..jaja..vilken verklighet du lever i. Vi andra ser inte det du ser Liza Marklund!
Och detta Liza..."För mig är de olika språken,kulturerna,religionerna och nationaliteterna en tillgång. De utgör den absolut största anledningen till att jag och min familj valt att tillbringa så mycket tid i Södra Spanien"

Du menar egentligen så här...invandrarna från ovannämda Västländer är bättre och det är underbart att slippa skiten i Sverige. Privatskolorna är bättre här i Spanien med utlänningar från västvärlden. Här kan jag sitta och spy skit på er Sverigedemokrater utan att behöva leva i detsamma som jag vurmar så starkt för!Fy fan vad du är patetiskt Liza Marklund!!
Och i samma andetag kläcker du ur dej detta ..
"Jag älskar Sverige och de svenska möjligheterna, vårt sätt att se på världen och tillvaron, vårt ansvarstagande och vår solidaritet, men ibland blir jag bekymrad över sakernas utveckling." Ja men varför bor du i Spanien då Liza??
Att du är PK och direkt korkad ser man ju i ditt nästa skitsnack...
"Att vilja gå ur EU är ogenomtänkt, odemokratiskt och obegripligt." Odemokratiskt??? hur mycket idiot är du egentligen?...snart är det odemokratiskt att gå på WC utan att be statens PK-allians om lov först!?
Och sen kommer det sista som bevisar min misstanke på att du är en "korkad blondin" PK-dåre..
"Att det kommer vuxna, färdigutbildade människor till vårt land är inte ett problem det är en tillgång. De arbetar, de startar företag, de tar jobb som Jimmy Åkesson aldrig skulle nedlåta sig till, och alla tjänar vi på det. Att låtsas att invandringen ”kostar miljarder” är naturligtvis ren lögn. I ett samhällsekonomiskt perspektiv är invandringen rena högvinsten."
Det vet både jag och Irina."
Har du frågat Irina om detta? eller är det enbart ett antagande du gör i tomma luften?
Nejdu Liza Marklund, det är inte någon högvinst...det är en jävla nitlott rent ut sagt!! Jag går nog hellre med i Jehovas vittne än tror på ditt PK-dravel ifrån lyxvilleområdet i Södra Spanien!! Låt hellre Irina skriva så du kan städa skiten hemma hos henne istället så gör du någon nytta för invandrarna!!
Källa till Lyx-Lizas PK-dravvel