onsdag 6 juni 2007

Dagens bästa inlägg!!

Dagens bästa inlägg jag hittat på nätet blir absolut det "Mörkertid" skrivit på Sd-blogg.se
Detta inlägg lyder som följer:

I radion sitter politiskt korrekta reportrar och intervjuar politiskt korrekta människor om politiskt korrekta frågor och får politiskt korrekta svar. I tidningarna skriver politiskt korrekta krönikörer/ledarskribenter politiskt korrekta texter om mer eller mindre politiskt korrekta företeelser.
Det är med andra ord en helt vanlig dag i landet som inte finns.

Den enda skillnaden är att de någonstans i sin förvirrade retorik om att “ta tillbaka den svenska flaggan”, från de få människor som bryr sig, erkänner att Sverige faktiskt existerar, att det finns en svenskhet, en kultur, traditioner och en historia. Något som de ägnar årets allra övriga dagar till att förneka.

tisdag 5 juni 2007

Nationaldagsfirande för Sverige...nejtack!

Grattis på nationaldagen till det fria och demokratiska Danmark.

Med avund tittar många Svenskar trånande på er frihet i demokrati,nationalism,media och livsglädje. Många önskar få ta del utav er livsstil på denna mörka sida utav sundet. Det är med glädje och avund man ser på våra nordiska grannar och dess nationaldagar.


Sverige den 6 Juni..ett sjunkande skepp
Idag är det Sveriges nationaldag där vi skall fira alla nya kolonisatörer som strömmar in i stora floder till landet. Dessa kallas för "tillgång" till detta sjunkande skepp som kallas Sverige.
I Sverige så kallar PK-iterna denna sk "tillgång" för mångkultur. På köpet har vi fått ta del i denna nya tillgångs kultur. Detta kan inbefatta könsstympningar,hedersmord,skengifte,moskeer,minareter,mord,rån och våldtäckter och mycket mer som främjar detta sjunkande skepps framtid. För min del tänker jag inte fira PK-etablissemangets Sverige och dess jippon med välkomstbuffeer i form utav bidrag för kolonisatörerna. Det Sverige som firas imorgon är inte det Sverige som jag vill se mina barn växa upp i, istället blir det en sorgens dag.
Låt mej nämna Stalinisten och demokratihataren samt AFA sympatisörenLars Ohlys ord från idag "Det är en skymf att säga att vi lockar våldsverkare"
Vet inte denne kommunist vilka han har som militanta våldsverkare inom partiet?
.
SvD

måndag 4 juni 2007

Roande siffror

Det är roande siffror man läser i dessa Oponionsundersökningar. Då tänker jag inte på det att Sverigedemokraterna ligger stadigt på 3 säkra %, eller ökar en smutta i varje undersökning som görs. Nej jag tänker närmast på att det som alla oponionsundersökningar visar på, nämligen att Kommunistiska och Stalin hyllande sk partiet som kallar sej för vänsterpartiet, minskar sakta men säkert. Just detta är glädjande för demokrati och mänskliga rättigheter. Vi vet att detta sektliknande och odemokratisk parti har en ledare som hyllar Stalin och läser om Mao, man ska inte heller förglömma att dom stödjer diktatuern på Kuba till fullo. Det blir glädjande när detta parti ramlar ur Riksdagen, och speciellt glädjande blir det när det blir stopp för trashankar och slödder som tex AFA. Dessa är ju även Vänsterpartiets väljare till 90%.