lördag 26 maj 2007

En hycklande och egenkär rasist?

Det finns personer som gör allt för att få uppmärksamhet, ibland beter dessa sig närmast sjukligt i sin iver över att få vara i en centralt uppsatt position. Man lyfter upp sig till en nivå där man gärna vill tala om sig själv som tredjeperson, att formulera sig som en självutnämd ledare eller Gud.
Man vill utnämna sin blogg och sig själv som något ledande och speciellt för ett ämne inom internetvärlden. Man säger sig vara en specialist och utnämner andra till att ta sig an en roll som "expert" osv i ämnet Sd. Jag tänker närmast på den egotrippade och självömkande samt självutnämda "antirasisten" Tommy "fulejoe" Funebo. Jag har sällan skådat en så egenfixerad och egotrippad person som denne är, och då kan jag tillägga att jag har besökt dom flesta världsdelarna på vårant klot och träffat massvis med folk ur olika kulturer och religoner. Möjligtvis kan man finna en jämlike till Funebo i Zimbawes President!?

Ibland kan den fanatoriska Sd-hatar bilden på Funebos blogg te sig i misstänkligt mindre friska termer, personliga påhopp och anklagelser haglar i egenskap utav storhetsvansinnes liknande utspel bakom en dataskärm i Uppsalatrakten?

Senaste utspelet från Tommy Funebo i sin gemenskap utav fanatiska SSUare och rasister ifrån "den svenske", är om Michael Zand och hans företag. Sålänge denne var Moderat undgick han förföljelse och hatbloggande ifrån Funebo och hans rasistvänner hos fulbloggaren. Men som nybliven Sd representant så är denna tiden förbi. Tommy Funebo som säjs ha skrivit flertalet gästinlägg hos sina vänner på "den svenske" länkar idag till den sistomnämdas sida, där rena rasistiska hatutspel emot individer med annan etnisk ras än den dom själva anser sig tillhöra. Är denna vänskap så förenlig med den "självutnämdes" påstående om att vara "Sveriges ledande antirasist"?

I Tommy Funebos lilla värld som kan antas bestå utav en dator full utav olika bloggsidor och emailadresser, där man för ut sitt hat gentemot Sd-politiker och personer med annan etnisk tillhörighet...i denna egensinnande värld finns det inga som helst begränsningar för vilka vänner eller metoder man använder sig utav, bara det innehåller hat emot Sverigedemokraterna och dess sympatisörer. Detta visar tommy Funebo i fallet med den förre Moderaten Michael Zand som numera representerar Sd i Halmstad. Än en gång kan man ana att fulbloggaren har något emot folk med andra raser? Detta då med tanke på att han länkar till Nazister som hänger upp sig på att den omnämde Sverigedemokraten tidigare hette Ardavan Mallahzadeb!
Detta rimmar naturligtvis inte med titeln som "antirasist" utan snarare som fanatiskt "Sd-hatare" i sin egna borderline liknande värld.

Till sist vill jag säja det att jag skulle aldrig dra min tunga jäms med rectrum på en person, som inte drar sig för att gå över lik i sitt hat emot Sd. Att förnedra sig så totalt ligger mils-vida ifrån mej som person och pro-Sverigedemokrat! Något att tänka på för vissa??

fredag 25 maj 2007

Kristdemokraterna hycklar för att bevara sin existens!

Kristdemokraterna gör nu allt för att behålla sin blotta existens. Man gör som alla andra riksdagspartier, man vill påstå att man står för det "svenska tänkandet". Men vad man gör är detsamma som sina andra 6 brödrapartier, man vurmar för den vänstertänkande modellen i hur vi ska tänka,tala och tycka. När man inte kan stå för sin egna politik längre utan måste falla för vänstermentaliteten som tex i barnmördandet i abortfrågan, då bör man fundera på att kanske lägga ner sin verksamhet istället? Man vill pådyvla Sverigedemokraterna ettiketter som snarare hör hemma i det kommunistiska partiets (läs Vänsterpartiet) tänkande. Floskler som är ibland rena osanningar haglar vilt i det desperata Kristdemokratiska högkvarteret med meningar som:

"För dem är värdegemenskap detsamma som att ha samma etniska tillhörighet, eller i alla fall exakt samma kulturella identitet. Så resonerar inte ett ”vanligt” parti. Ett vanligt parti argumenterar inte heller för att alla ska vara likadana, och att olikheter bara kan accepteras i undantagsfall. I sverigedemokraternas fall går gränsen vid om man råkar vara same"

Just meningen "Ett vanligt parti argumenterar inte heller för att alla ska vara likadana, och att olikheter bara kan accepteras i undantagsfall" är ju väldigt intressant! Hur ser man då på den kommunistiska idelogin? är denna sk "rumsren" och ett undantag i Kristdemokraternas partiidelogiska syn?

Man undrar hur mycket hycklerier det ska komma ifrån partierna som kämpar sej med nöd och näppe kvar innanför 4% spärren? Är Svenska folket verkligen så dumma så dom går på sådana här uttalanden? Då är det illa med Sverige...frågan är om det är värt att kämpa för dess överlevnad och existens som nation?

Gotlänningar är inga Svenskar!!!


Gotlänningar är inga Svenskar, dom har ingen egen kultur eller egna kulturella sevärdheter. Gotland borde inte tillhöra riket Sverige, eller bör dom det? Sverige har ju inte något officiellt språk eller ens en egen kultur så då kanske Gotlänningarna ändå kan tillhöra riket. Varför säjer jag då detta? Jo varje gång man läser vad som står om SD i Gotlands lokala blaska, är det enbart en massa propaganda och floskerande lögnhat emot partiet. Men vad vet Gotlänningar eller för den delen Norrlänningar om invandringsproblem eller ghetton egentligen? Dessa har ju knappast några invandringsproblem eller invandrare för den delen att tala om. Man vill påstå att det inte finns någon Svensk kultur i landet, så låt mej ta några exempel.

Jag anser att ringmuren och den gamla delen utav Visby skall rivas till fördel för minaretbygge och en enorm jätte moske, för dom invandrare som Gotland skall ta emot mot sin vilja om Vänstern får bestämma efter valet 2010. Varken ringmuren eller den gamla stadsdelen i Visby fyller någon funktion för Sverige eller Svenskarna då vi inte kan säja att detta ingår i vårant kulturkännande eller historia. Ringmuren och den gamla stadskärnan är sprungen ur utländska kulturer och känns inte Svenskt! Även raukarna bör jämnas med marken till fördel för badstränder med pizzerier coh vattenpipsrökande cafe´er. Nu skriker säkert Gotlänningarna i högan sky, men gör inte det. Det finns ju inget som heter "Svensk kultur" enligt tex eran lokala tidning. Men till försvar vill jag säja att det finns en Gotlänsk kultur som känns Svenskt och passar in i alla dom olika kulturella arven, för olika landskapen som ingår i landet. Vi har en kultur i Småland, en annan i Lappland eller för den delen även en annan kultur i Bohuslän, men alla har en genskap i den Svenska historiella kulturen som ter sej olika i vilken del utav landet man befinner sej i. Gemensamt för alla kulturområden i vårt land är att Moskeer och minareter inte tillhör här. Hur vore det med en Moske i bakgrunden på ett foto när man besöker Jokkmokksmarknad och ser dom Svenska Samerna i full aktion med att sälja renskinn på huvudgatan? Eller hur vore det med en moske ute ibland Västkustens kobbar och skär? Riv gärna Kungens slott och bygg en enorm moske med minareter för Stockholms muslimer! Stockholmarna anser ju sej vara mångkulturella i allmänhet, så vad ska vi med en gammal byggnad som inte fyller någon funktion längre, utan ses endast som en svulst för det som en gång var riket Sverige i god PK anda? Vi har ju inget som kan kallas för "Svenskt" eller någon specifik Svensk kultur eller hur? Så riv skiten som enbart får invandrare att må såååå fruktansvärt dåligt över allt som kränker dom i Sverige. Ta även bort korset ifrån Svenska fanan då detta kränker Islam och dess musslor samt ersätt det med ett grönt svärd, detta kan ju ses som en rest från det kristna förgångna, som "mord,stöld och lögn" enligt Ronnie G Lundin på tidningen Helagotland.
Han skriver även att Sverige skulle bli uteslutet ur FN med Sverigedemokraternas politik enligt dom mänskliga rättigheterna? Lögn naturligtvis och endast ett utav hans tilltag för att smutskasta och sprida PK lögner om Sd! Är Finland,Norge,Danmark,Holland eller Frankrike uteslutna ur FNs gemenskap kanske? Är det inte bättre att ta en funderare över alla dessa Islamska länder som förespråkar Sharialagar och är medlemmar i FNs samling?

Nej denna vänsterstyrda propaganda blaska lurar nog inte Gotlänningarna, och jag tror dom vill behålla sin Ringmur samt sina raukar. Detta är nämligen Gotländsk kultur, och en utav alla dom Svenska kulturerna som ingår i riket Sverige med sin Svenska prägel och livssyn. Och i den ska det inte ingå halalslaktande medeltidstänkankare eller några Sharialagar eller hedersmord samt moskeer eller minareter. Någon ny brandskattning utav Visby vill nog inte Gotlänningarna ha, och framförallt inte utav burkakramande muslimer. Men vänsterblaskan på Gotland ser kanske till sin ekonomi och handel vad det gäller Gotlands fåruppfödning?

"Gotland betyder gutarnas land. Gute var det gamla ordet för gotlänning. Varför u:et har blivit ett o kan man inte riktigt säkert veta, men uttalen har ofta ändrats i svenskan."

Jag rekomenderar redaktionen på Helagotland att läsa denna bok

torsdag 24 maj 2007

Statliga granskningsnämden vill ge allmänheten en negativ syn på Sverigedemokraterna

Granskningsnämden (GRN) vill sätta en negativ stämpel på Sverigedemokraterna. Denna nämd som står direkt under Riksdagen hävdar att dom tolkar SD ur egen tolkningssyn, naturligtvis i PK anda. På SVTs hemsida skriver man följande:

"Ett exempel är ett kort inslag i Rapport veckan före höstens riksdagsval berättade att Sverigedemokraterna rapporteras ha ägnat sig åt valfusk. En socialdemokratisk valarbetare framför anklagelserna, men sverigedemokraterna får inte försvara sig. Inslaget anmäldes till GRN men blev inte fällt.

Granskningsnämnden har totalt 96 fått in anmälningar som gäller Sverigedemokraterna. Endast en av dem har resulterat i en fällning."

Bara att dra en egen slutsats i hur objektiv denna sk "granskningsnämd" är.