fredag 25 maj 2007

Kristdemokraterna hycklar för att bevara sin existens!

Kristdemokraterna gör nu allt för att behålla sin blotta existens. Man gör som alla andra riksdagspartier, man vill påstå att man står för det "svenska tänkandet". Men vad man gör är detsamma som sina andra 6 brödrapartier, man vurmar för den vänstertänkande modellen i hur vi ska tänka,tala och tycka. När man inte kan stå för sin egna politik längre utan måste falla för vänstermentaliteten som tex i barnmördandet i abortfrågan, då bör man fundera på att kanske lägga ner sin verksamhet istället? Man vill pådyvla Sverigedemokraterna ettiketter som snarare hör hemma i det kommunistiska partiets (läs Vänsterpartiet) tänkande. Floskler som är ibland rena osanningar haglar vilt i det desperata Kristdemokratiska högkvarteret med meningar som:

"För dem är värdegemenskap detsamma som att ha samma etniska tillhörighet, eller i alla fall exakt samma kulturella identitet. Så resonerar inte ett ”vanligt” parti. Ett vanligt parti argumenterar inte heller för att alla ska vara likadana, och att olikheter bara kan accepteras i undantagsfall. I sverigedemokraternas fall går gränsen vid om man råkar vara same"

Just meningen "Ett vanligt parti argumenterar inte heller för att alla ska vara likadana, och att olikheter bara kan accepteras i undantagsfall" är ju väldigt intressant! Hur ser man då på den kommunistiska idelogin? är denna sk "rumsren" och ett undantag i Kristdemokraternas partiidelogiska syn?

Man undrar hur mycket hycklerier det ska komma ifrån partierna som kämpar sej med nöd och näppe kvar innanför 4% spärren? Är Svenska folket verkligen så dumma så dom går på sådana här uttalanden? Då är det illa med Sverige...frågan är om det är värt att kämpa för dess överlevnad och existens som nation?