fredag 25 maj 2007

Gotlänningar är inga Svenskar!!!


Gotlänningar är inga Svenskar, dom har ingen egen kultur eller egna kulturella sevärdheter. Gotland borde inte tillhöra riket Sverige, eller bör dom det? Sverige har ju inte något officiellt språk eller ens en egen kultur så då kanske Gotlänningarna ändå kan tillhöra riket. Varför säjer jag då detta? Jo varje gång man läser vad som står om SD i Gotlands lokala blaska, är det enbart en massa propaganda och floskerande lögnhat emot partiet. Men vad vet Gotlänningar eller för den delen Norrlänningar om invandringsproblem eller ghetton egentligen? Dessa har ju knappast några invandringsproblem eller invandrare för den delen att tala om. Man vill påstå att det inte finns någon Svensk kultur i landet, så låt mej ta några exempel.

Jag anser att ringmuren och den gamla delen utav Visby skall rivas till fördel för minaretbygge och en enorm jätte moske, för dom invandrare som Gotland skall ta emot mot sin vilja om Vänstern får bestämma efter valet 2010. Varken ringmuren eller den gamla stadsdelen i Visby fyller någon funktion för Sverige eller Svenskarna då vi inte kan säja att detta ingår i vårant kulturkännande eller historia. Ringmuren och den gamla stadskärnan är sprungen ur utländska kulturer och känns inte Svenskt! Även raukarna bör jämnas med marken till fördel för badstränder med pizzerier coh vattenpipsrökande cafe´er. Nu skriker säkert Gotlänningarna i högan sky, men gör inte det. Det finns ju inget som heter "Svensk kultur" enligt tex eran lokala tidning. Men till försvar vill jag säja att det finns en Gotlänsk kultur som känns Svenskt och passar in i alla dom olika kulturella arven, för olika landskapen som ingår i landet. Vi har en kultur i Småland, en annan i Lappland eller för den delen även en annan kultur i Bohuslän, men alla har en genskap i den Svenska historiella kulturen som ter sej olika i vilken del utav landet man befinner sej i. Gemensamt för alla kulturområden i vårt land är att Moskeer och minareter inte tillhör här. Hur vore det med en Moske i bakgrunden på ett foto när man besöker Jokkmokksmarknad och ser dom Svenska Samerna i full aktion med att sälja renskinn på huvudgatan? Eller hur vore det med en moske ute ibland Västkustens kobbar och skär? Riv gärna Kungens slott och bygg en enorm moske med minareter för Stockholms muslimer! Stockholmarna anser ju sej vara mångkulturella i allmänhet, så vad ska vi med en gammal byggnad som inte fyller någon funktion längre, utan ses endast som en svulst för det som en gång var riket Sverige i god PK anda? Vi har ju inget som kan kallas för "Svenskt" eller någon specifik Svensk kultur eller hur? Så riv skiten som enbart får invandrare att må såååå fruktansvärt dåligt över allt som kränker dom i Sverige. Ta även bort korset ifrån Svenska fanan då detta kränker Islam och dess musslor samt ersätt det med ett grönt svärd, detta kan ju ses som en rest från det kristna förgångna, som "mord,stöld och lögn" enligt Ronnie G Lundin på tidningen Helagotland.
Han skriver även att Sverige skulle bli uteslutet ur FN med Sverigedemokraternas politik enligt dom mänskliga rättigheterna? Lögn naturligtvis och endast ett utav hans tilltag för att smutskasta och sprida PK lögner om Sd! Är Finland,Norge,Danmark,Holland eller Frankrike uteslutna ur FNs gemenskap kanske? Är det inte bättre att ta en funderare över alla dessa Islamska länder som förespråkar Sharialagar och är medlemmar i FNs samling?

Nej denna vänsterstyrda propaganda blaska lurar nog inte Gotlänningarna, och jag tror dom vill behålla sin Ringmur samt sina raukar. Detta är nämligen Gotländsk kultur, och en utav alla dom Svenska kulturerna som ingår i riket Sverige med sin Svenska prägel och livssyn. Och i den ska det inte ingå halalslaktande medeltidstänkankare eller några Sharialagar eller hedersmord samt moskeer eller minareter. Någon ny brandskattning utav Visby vill nog inte Gotlänningarna ha, och framförallt inte utav burkakramande muslimer. Men vänsterblaskan på Gotland ser kanske till sin ekonomi och handel vad det gäller Gotlands fåruppfödning?

"Gotland betyder gutarnas land. Gute var det gamla ordet för gotlänning. Varför u:et har blivit ett o kan man inte riktigt säkert veta, men uttalen har ofta ändrats i svenskan."

Jag rekomenderar redaktionen på Helagotland att läsa denna bok