tisdag 1 maj 2007

Kommunistledaren var i Hultsfred

Kommunistledaren Lars Ohly var och krämade sitt sedvanliga kommunistdravvel i Hultsfred idag. Där drog han den eviga slogansen om att Sd skulle vara "rasister" mm, samt att han var emot det att Sd får uppmärksamhet i medierna. Annars var det inte något speciellt som kom ur denne individ. Nu är ju inte Hultan nån speciellt kommunist vänlig håla precis. Dock undrar man var Tommy Einarsson höll hus? Han är ju lite speciell och bedriver Vänsterpartiets affärer inom fastighets branschen i Hultsfred. Denne person hyser ett 10 tal NSF are ibland sina hyresgäster ska förövrigt tilläggas.
"Jag är demokratisk socialist och vill hålla rent både åt höger och vänster, kontrar Bo Bergman. Att demonstrera ihop med Lars Ohly är för mig ungefär lika illa som att göra det ihop med Fredrik Reinfeldt.
Bo Bergman valde i stället att demonstrera i Vimmerby."
Bosse Bergman som är den starke mannen inom Hultsfreds Socialdemokrater vägrade att marschera tillsammans med kommunistledaren, just precis för att han är kommunist. Bosse är en klok och förnuftig sosse som tar avstånd bestämt ifrån kommunismen och dess odemokratiska våldsfasoner. Något som inte Lars Ohly vill göra, denne är känd för sina sympatier för bla osynliga partiet och AFA. Nej Lars Ohly, enda gången det är nerlusat med kommunister i Hultsfred är när det är festival, så detta var en ordentligt onödig resa för din del. Vad jag vet så har du bara en fanatisk sympatisör där.... Det ska tilläggas att Ohly säjer att han inte varit kommunist på över 1.5 år!

Tillägg: enligt media så gick det 300 personer i marschen, men enligt ögonvittnen på plats i Hultsfred så var det inte över 100 personer. När jag uppger siffran 300 så skrattades det ordentligt! Det buades även vid en del tillfällen under Ohlys tal.