måndag 19 november 2007

Vad är Svenskt??

I olika sammanhang vill man från media och riksdagspartiernas håll försöka ställa SD i en sådan position, där ett svar ska framstå som rasistisk. Med detta vill man sedan kleta på ettiketter vilka helst ska hänliknas till 30-talets Tyskland. Detta är inget nytt fenomen utan kan härledas bakåt till 2006 vals efterdyningar. Ett utav dom argumenten som bland annat ABF mfl lär ut är vad som är Svenskt eller ej. Med dessa löjeväckande frågeformuleringar attackerar man sedan SD via medier osv, oftast utan att SD ska få eller har en möjlighet till genmälde. Värst ut är Socialdemokrater tillsamman med deras kommunistiska bihangsstöd i form utav Lars Ohlys parti Vänsterpartiet. Man ska inte heller förglömma den militanta vänstersvansen AFA, vilka som oftast utför dom rena våldsaktionerna åt sina idelogiska moderpartier. Läs mer om detta angående hoten emot Kling i Motala.

Idag kan man läsa om en Socialdemokrat som ej vet om hon är Svensk eller inte. Åtminstone så tvivlar hon på sin kunskap om vad som är Svenskt.
Kanske borde hon besöka ett muslimskt land och hävda sina kvinnliga rättigheter eller något? Om inget annat så lär hon säkerligen om något känna igen sin Svenska identitet, alternativet vad som är Svenskt eller ej. Lisa Dahlberg som denne (s) kvinna heter, framför följande PK-slogans på sin s-blogg.

Som vanligt är vore det intressant att få reda på vad svenskhet är, jag har växt upp i det här landet och är fortfarande osäker på vad som är rent svenskt.

Jag har givit henne det svaret att hon kan väl fråga sin partiledare Mona Sahlin, för HON vet tydligen vad som är Svenskt!! Ingen har väl glömt dessa Svenskhatande meningar från Fru Sahlin.

"Jag hatar allt som är genuint Svenskt!"

"
Jag tror att det lite är det som gör svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommar och sådana töntiga saker."

Jadu Lisa Dahlberg, din partiledare hon vet minsann vad som är Svenskt, det är allt detta som hon så innerligt hatar! Så nu vet du svaret.
hd hd2