onsdag 21 november 2007

Invandrare röstade i Eskilstuna

I dagens upplaga utav folket kan man läsa hur Eva Lindell uttalar sig om sfi valet i Eskilstuna där SD fick 3 röster utav 63.

- Vi tror att de har läst fel på valsedlarna, säger Eva Lindell. De hade måndagens diskussioner med politiker som utgångspunkt.
- Sverigedemokraterna var inte med då. Det är nog lätt att bara se orden demokrater och Sverige och rösta utifrån det.


Vad Eva Lindell gör är att idiotförklara 3 invandrare som gjort det kloka valet att rösta på SD. I sin förklaring bortser hon ifrån den möjligheten att dessa tre kanske har flytt ifrån ett Islamskt helvete då dom eventuellt kan vara Kristna. Och har man en gång flytt ifrån ett muslimskt helvete som kristen, så är man nog väldigt klok att ej rösta för muslimvurmande riksdagspartier. Men visst denne Eva Lindell kan ju ha rätt i sina floskler. För vi kan ju även anta att socialdemokraternas röster (60%) kan ha läst helt rätt på valsedeln. Dessa kan ju ha sett ordet social i sossarnas partinamn, och satt ihop detta med att om man röstar på dessa så får man fri socialhjälp som inkomst resten utav sitt liv i Sverige. Läs även Niklas Frykman, gruppledare för folkparties kommentar om det hela.