måndag 12 mars 2007

Det finns ingen debatt att ta med riksdagspartierna.


Det skrivs febrilt i dom flesta medier att man nu ska ta debatten med Sd. Vad PK-politiker med deras olika pravda organ egentligen menar är det att man skall prata OM och inte MED det enda svenskvänliga partiet. Att ställa upp i på förhand uppgjorda debatter, där både media och partipolitikerna är eniga om att ivrigt smutskasta och förljuga Sd är totalt meningslöst. Jag menar även att man bör nonchalera deras PK-inviter och inrikta sej på att föra ut sin politik till svenska folket på gräsrotsnivå istället!
Att ställa upp på PKs nygamla intiativ till att förvrida SD-politiken eller plantera en rädsla hos folket för att våga rösta på Sd, är enbart att gå i förspårade PK-normer. Dom sk etablerade riksdagspartierna påstår sej vilja ta debatten nu när det passar DOM. Tidigare var det utfrysning som gällde som alla vet. Nej jag hävdar att det finns ingen debatt att ta, åtminstone inte på deras villkor. Utan Sd bör sammansvetsas ända ut i gräsrötterna, där finns debatten man ska ta. På arbetet,på gågatan,på resturangen,med postmannen,i busskuren,på flyget,på arbetsförmedlingen,med kioskbiträdet,med telefonförsäljaren,t o m när jehovas vittne kommer på besök...ja överallt där den vanliga människan finns, där finns debatten!!
Om man diskuterar med folket runt omkring sej så sprids SDs politik som ringarna på vattnet. Och detta biter inte medias samt politikers lögner eller förvansknings taktik emot. Än så länge har dom inte förbjudit Svenska folkets fria vilja. PK-eliten kommer naturligtvis efter en tid påstå att Sverigedemokraterna inte "vågar" ta debatten, och då kryper dom mer och mer argumentfega parti-höjdarna fram Det är DÅ Sverigedemokraterna skall tacka JA till en eventuell debatt!!