onsdag 14 mars 2007

Hur blinda är Sozialodemokratiska politiker egentligen?


Man undrar hur blinda eller rent ut sagt korkade och verklighetsfrämmande Sozialodemokratiska politiker är egentligen?
Har dessa hierkisnyftare verkligen så dålig kontakt med det verkliga livet?
Sozialodemokraterna har ute i kommunerna gjort sk valanalyser på varför dom förlorat så många väljare till det Svenskvänliga Sverigedemokraterna. Och utgår man i hur dom "tror" sej veta anledningen för massflykten till Sd, ja då lär detta Svenskfientliga parti tappa många fler väljare i nästa val 2010. I Sydöstran beklagar sej
Yvonne Sandberg-Fries som har lett arbetet med socialdemokraternas valanalys i Karlskrona.
"
En imponerande mängd personer har brottats med frågorna i eftervalsanalysen, 325 till 350 människor.... Vad är det som gör att tidigare s-väljare är så arga, missnöjda och besvikna att de lägger sin röst på ett.. (Hoppar över dom vanligt kränkande ettiketterna på Sd)..som sverigedemokraterna?... Sverigedemokraterna som vågmästare i en kommun som för några år sedan utnämndes till årets tillväxtkommun är obegripligt.(Fel sorts tillväxt kanske? Folk vill ha tex arbete,bra åldringsvård,skola och sjukvård, och inte moskeer, minareter,eller vattenpips cafe´)...En av slutsatserna i rapporten är att det var fel att inte ta debatten med sverigedemokraterna i valrörelsen.(I valrörelsen?? hur vore det om man gjorde något åt massinvandrings problemen tex, efter valen? mycket prat i röstfisket men när man blivit invald så struntar man i folket totalt)...Frågan lämnas öppen om debatten nu ska tas på fler ställen och under vilka villkor.(Vilkoren brukar ju vara att prata skit OM och inte MED Sd! så villkoren vet man redan)
På gator och torg, i Folkets hus, i media? Frågorna om hur sverigedemokraterna bäst ska bekämpas blir hängande i luften.(Blir väl lögner,floskler,ettikettsätning och rena påhopp och kränkningar som vanligt)"
Sen följer några Sozialodemokratiska "botemedel" emot väljarflykten till Sverigedemokraterna:
" Socialdemokrater ska ut i verkligheten och möta långtidsarbetslösa, ta reda på varför barn far illa, ta reda på hur de psykiskt sjuka mår, varför det finns uteliggare, vad säger missbrukarna, vad säger slagna kvinnor, de utslagna från arbetsplatserna med flera marginaliserade grupper? "

Ja det är påtiden att Sozialodemokraterna lyfter sina feta och högavlönade bakdelar och ser sej om i verklighetens Sverige! Men dom långtidsarbetslösa är nog inte glada över att Mona Sahlin sa att "Mohammed skulle gå före Svenne". Barnen far illa över nerdragningar på skola,dagis mm till fördel för massinvandring och hemspråksundervisningar mm. Jo dom psykisk sjuka mår också dåligt,så dåligt att man brukar "knivkötta" barn numera,även detta pga nerdragningar under Sozzarnas och vänsterns enväldesstyre. Varför det finns uteliggare?? JA GISSA!!
Vad missbrukarna säjer? Förmodligen nåt i flumvänsterns stil, "Gratis knark till alla..peace love and understanding"...där har ni potentiella väljare då dom är rädda om sina knarkleverantörer från andra delar utav världen. Vad slagna kvinnor säjer? eeeh..vad tror ni??? Fråga även kvinnor som blivit våldtagna vad dom tycker! Ni ska även fråga vad dom utslagna på arbetsplatserna samt vad dom marginaliserade tycker, ja ni kan ju börja med alla dom som blivit utslagna pga att dom är Sverigedemokrater eller medlemmar i partiet!!
"När väl det är gjort ska bland annat en ny integrationspolitik formuleras.. (Jo vi vet, det är väl därför ni valt Mona Sahlin eller hur??).. Det måste också bli verkstad ute på arbetsplatser och i de stora bostadsområdena där människor arbetar och lever. Sossar får ta på sig overallen.(ja ta tag i den ökade "nysvenska"kriminalliteten som ökat lavinartat sen 80-talet med våld, som gör att folk snart inte vågar gå ut längre) Insikter om bristerna i partiet finns i och med eftervalsrapporten.( DET VAR PÅ TIDEN!!! )"
Andra bloggar om: , , , ,
, , ,