torsdag 22 mars 2007

Martin Tunström orerar om "hjärntvättning".


SSUs Pressansvarige Martin Tunström från Helsingborg orerar och fabulerar intensivt på en mer oseriös blogg, med grova anklagelser emot både Kristdemokrater och Sverigedemokrater. Jag citerar hans ord:

"Väljarförakt har vi upplevt inom andra politiska partier, Kristdemokraternas nuvarande ordf. talade om att svenska folket var hjärntvättade. Oftast brukas det tillgripas vid frustration att folk inte attraheras av ens budskap. Mer av sådant från Sverigedemokraterna!"

Man kan ju sedan fundera vad han och hans Socialdemokrater håller på med? Speciellt Tunström själv är inne på väldigt DDR simulerad Socialistpolitik. Citerar hans ord från min egna Blogg:

"I stället handlar det om att i valtider peka på att Sverigedemokraterna inte alls är ett folkhemsparti - eller som socialdemokraterna på 60-talet - utan ett högerparti. På detta sätt kan vi stoppa tillväxten och även ta tillbaka traditionella socialdemokratiska väljare som sympatiserar med Sverigedemokraterna. Därefter kan man genom ett långsamt arbete tvätta bort de främlingsfientliga åsikter som en del traditionella socialdemokratiska väljare har"

Ja så var det med hjärntvättning! Dessa hycklande och maktlystna Sossar...ordspråket "kasta sten i glashus" är alltid aktuellt i närvaro när en Sosse politiker uttalar sej.

Andra bloggar om: , , ,