lördag 7 juli 2007

LO och (S) vill införa diktaturstyre på arbetsplatser!


LO och Socialdemokratin vill införa ett styre som endast kan liknas vid forna öst staters diktaturer. Det ska bli förbjudet att kritisera invandringspolitiken eller yppa något som kan liknas vid sk politikerförakt på arbetsplatserna. Om detta sedan gäller efter arbetstid framkommer ej, men man kan lätt dra sina slutsatser att det även är så. Att kritisera ovan nämda kommer säkerligen bestraffas med förödande represalier som uteslutningar, arbetslöshet eller förnedrande utmobbningar ifrån fackligt håll. Detta visar dock var LO och Socialdemokratin, Vänsterpartiet, ABF mfl inom den röda falangen egentligen står i demokratifrågan eller dom mänskliga rättigheterna som fastslagits i FN. Man bryter emot yttrandefrihet och mötesfriheter redan nu, men med tanke på följande uttalande utav Anders Ferbe från IF Metall och Mats Johansson (s) så närmar man sig gammal diktaturpolitik i DDR eller forna Sovjet, Kina, Nord-Korea, Kuba och andra kommunistiska helveten på vår planet.

" – Vi måste få fram våra värderingar, se till att ta debatten på arbetsplatserna och markera att det inte är okej med främlingsfientlighet eller allmänt politikerförakt "
Om man översätter på folkligt språkbruk så betyder det följande...
" - Vi ska tala om för folket vad som gäller, vi ska sätta åt upproriska arbetare på arbetsplatserna som inte fogar sej under vänsterdiktaturen med hot om uteslutning och arbetslöshet. Vi accepterar ingen kritik utav mångkultursförföket eller annan kritik emot politiska elitens borg "SvD

Märkligt egentligen, vad och vilka var det som Sossar och kommunister kämpade emot en gång i tiden? Om dessa följer sina egna kriterier från förr så borde dom kämpa emot sej själva idag!