fredag 6 juli 2007

Befria Sverige från DDR fasoner och diktaturförespråkare.


Att det är allmänt känt hos världens befolkning, att kommunister är odemokratiska våldsdyrkande avskum är inget nytt. Men hur låter dessa i sitt argument inför demokrati och frihet? Jag citerar här hur det låter i vad vänstern kallar för demokrati ur deras vision här i Sverige:

"SD ska naturligtvis bemötas genom att påpeka att deras medlemmar i stor utstäckning är kriminella, genom att påpeka att deras politik leder till sämre villkor för arbetaklassen. Så fort man pratar socio-ekonomiska frågor har Sverigedemokraterna inga egentliga svar. Men den diskussionen ska inte tas med Sverigedemokraterna direkt. Utan tas vid sidan av. Vi ska inte bemöda oss med att ha kontakter med ett parti som är uppenbart demokratifientligt, med misskötsamma medlemmar.."

Man utmålar även andra länder som rasistiska eller nazistiska:

" Det är uppenbart att det är ett rasistiskt parti. De vill ha bort invandrarna, de vill ha ett etniskt rent Sverige osv. Dessutom är det ett fascistiskt parti, precis som sina kompisar i andra länder, Dansk Folkeparti, Le Pens Front National för att ta några exempel."

Sd vill inte ta bort några invandrare utan strypa tillflödet utav anhörighetsinvandringen...att ens komma med sådana uppenbara lögner som man gör från vänsterhåll är patetiskt.

"Det finns ett antal länder i Europa där högerpopulistiska fascistpartier ännu inte slagit igenom på nationellt plan. Två av dessa länder är Sverige och Tyskland. I bägge länderna har den allmänna inställningen varit att inte debattera med fascistgrupper. Det har alltså visat sig vara effektivt. Baksidan är naturligtvis att fascister och rasister i dessa två länder är lite våldsammare än i många andra länder. En resultat av det utanförskap som skapas när de blir utdefinierade. Det är en olägenhet vi får ta för att framgångsrikt kunna bekämpa rasister och fascister på den högerpopulistiska kanten."

Man vill från vänster även få det till att låta som Sverigedemokraterna står för våld och kriminalliteten i samhället. När det är allmänt känt att dessa kommer från vänsterpartiet mfl, man är väldigt korkad och naiv om man vill tro att folk inte vet vilka som framför våld emot folkligt valda representanter numera, naturligtvis AFA och andra trasapor samt kriminellt slödder. Vi vet att AFA är till sin huvuddel vänsterpartister och deras ledare är Stalinisten samt diktaturförespråkaren Lars Ohly. Själv anser jag att lagen skall skärpas ytterligare för att stävja dessa odemokratiska och mörka krafter i samhället. Hårda och långa fängelsestraff med böter på mycket höga belopp bör utdömmas för dessa demokratihatande trasapor.

SvD