torsdag 29 mars 2007

Sverigedemokraterna över 4% spärren i ny oponionsundersökning!


Bilden talar för sig själv!
Sifforna i grafik (se ovan) publiceras idag i Aftonbladet och uppgången är statistiskt säkerställd.
Sentio Researchs undersökning bygger på intervjuer med 1300 personer under perioden 20 till 26 mars. Aftonbladets artikel pryder än en gång ettikett-ord som "främlingsfientliga", sympatisörerna för Sd i oponionsuppgången kallas nedlåtande för "soffliggare". En klar mediadesperation börjar anta sin form!
**************************************************************************
TILLÄGG/Reaktioner
Moderaternas kommunikationschef Pär Henriksson kommenterar nu opinionsmätningen som ger Sverigedemokraterna 4,3%

“Det här visar ju att människor inte upplever att vi tar dem på allvar. Vi måste bli bättre på att ta debatter med sd och ge folk tydliga alternativ“, säger han till SvD.

Även socialdemokraternas partisekreterare Marita Ulvskog är självkritisk:

“Vi tar debatt i de kommuner som sd figurerar men jag tror att vi skulle kunna bli ännu bättre lokalt för att nå de väljare som känt sig bortglömda av de traditionella partierna. Visserligen ser det enligt den här mätningen ut som om kd tappat mest till sd men jag tror att samtliga partier har en hemläxa att göra.”

************************************************************************************
Man borde kanske ransaka sin vettlösa invandringspolitik, så hittar man snart den verkliga anledningen till väljarflykten till Sverigedemokraterna. Att köra över stora delar utav folket och förbjuda dom folkomröstningar ute i kommunerna om flyktingmottagande, med hänvisning till att" folket kan inte ta rätt beslut i denna fråga" är ett betyg på hur sanslöst verklighetsfrämmande PK-politiker och media är.


Björn Söder från Sverigedemokraterna skriver följande om dagens besked på sin blogg som man kan läsa här


Andra bloggar om: ,