måndag 26 mars 2007

Göran Persson visste om L.Freiwalds grundlagsbrott!


Göran persson erkänner att han visste om Laila Freiwalds stängning utav Sverigedemokraternas hemsida. Detta visar klart och tydligt att Socialdemokraterna inte drar sej för mycket odemokratiska metoder när man fösöker tysta dom utmanande partierna. Det kryper fram mer och mer vilken hycklar regering vi haft, och hur fruktansvärt odemokratiskt detta parti är.

"
Det framgår i det extramaterial som läggs ut i samband med den fjärde och sista dokumentären om Göran Persson som visas på måndagskvällen. Programmen bygger på journalisten Erik Fichtelius intervjuer under elva år med Persson.

I intervjun som publiceras på SVT:s hemsida berättar Persson att han i minst en vecka känt till att Freivalds version inte stämde med verkligheten.

Laila Freivalds avgick som utrikesminister den 21 mars 2006. Hennes ställning blev ohållbar när det kom fram att hon överlagt med en nära medarbetare innan denne försökte få Sverigedemokraternas hemsida stängd sedan den publicerat teckningar på profeten Muhammed. "

Man kan dra mycket starka paraleller till forna Sovjet eller DDR i hur Socialdemokratin fungerar utav idag. Läs om allt här.

Andra bloggar om: , , , , , ,