tisdag 15 maj 2007

Bekänn färg (Sd)


Man skriver följande idagens Sundsvalls Tidning "Bekänn färg (Sd). I sitt framförande i tidningsartikeln skriver man:

"Det är dags att Sverigedemokraterna får bekänna färg. Ett riktigt parti måste kunna ta ansvar för hela samhället."

Sd kommer säkerligen lägga fram detta då man får tillgång till alla siffror och räkenskaper. Precis så var det för Miljöpartiet och Kd innan man kom in i Riksdagen. Även dessa partier var sk enfrågepartier vid den tiden. Men detta vill inte PK bli påminda om dessvärre!

"
Men vad har Sverigedemokraterna för lösningar, förutom att begränsa invandringen? En invandring som heller inte kostar tillnärmelsevis lika mycket som Sverigedemokraterna hävdar, och som dessutom bidrar till mycket gott i vårt land?"

Sverigedemokraternas lösningar i nuläget framgick klart och tydligt i debatten mellan Mona Sahlin och Jimmie Åkesson. Man säjer att invandringen inte kostar dom summor som framgick i Tv4? Men några källor eller fakta som motbevisar SDs siffror kan eller vill man inte lägga fram i artikeln. Hur kan man då säja att Sverigedemokraterna har fel? Är man rädd för att lägga fram invandringskostnaden offentligt efter att man lät denna vara "hemligstämplad" då Ny Demokrati använde sej utav denna?
Dessutom så säjer man att invandringen bidrar med så mycket gott till vårt land? VAD bidrar denna massinvandring med för gott? Fram med fakta och trovärdiga källhänvisningar som motbevisar Sd istället för att säja att dom har fel!! Upp till bevis istället, eller bekänn färg!


"
Avslöja Sverigedemokraterna och visa vad de egentligen är, en enfrågerörelse förklädd till ett politiskt parti, som saknar idéer om framtiden och lösningar på samhällets problem."

Ja, avslöja för allmänheten vad Sverigedemokraterna vill! Något som PK inte tidigare velat utan använt sej utav största möjliga tyyyyyssssssstnad om partiet! och utfrysningsmetoder som närmast varit på gränsen till odemokratiska metoder i ett sk västciviliserat EU land. Har ni inget bättre att komma med i er smutskastningskamp emot Sverigedemokraterna?

Man måste även notera att det som oftast undanhålles sverigedemokrater information som är avgörande för att kunna driva politik. Detta kan man se HÄR under artikeln "
EN HÄTSK OCH FUL TILLSTÄLLNING". Mer skrivet om detta i media HÄR.