tisdag 17 april 2007

VILL NI SE HUR FULEJOES SMUTSKASTNING UTAV SVERIGEDEMOKRATERNA KAN SE UT?


Fulbloggaren Tommas Fulejoe känd för att bruka som oftast grovt trakassera folk, speciellt dessa som har anknytning till Sverigedemokraterna. Han har en förkärlek att hata folk som han kallar bryskt för "ickeariska" om dom råkar sympatisera med Sverigedemokraterna och ej är "ariska" enligt honom själv. Detta har han gjort både på sina egna bloggar och många andras i trakasseringssyfte. Oftast görs detta i olika alias och med olika mailadresser osv. Han är föredetta skribent i en nazistblaska och har även tidigare varit medlem i Sd tyvärr. Dock blev detta för mycket för partiet som inte vill hysa hans kategori utav folk. Fulbloggaren har ofta försökt sätta Sd eller dess representanter i dålig dager inför allmänheten, ibland med rena lögner och andra påhittigheter. Detta då hans tillvaro tyck drivas utav enbart hämdbegär till sin fullo. Senare tidens mest omnäda var då fulbloggaren påstod att Sd själva hade bombhotat sig (se Funeboblogg ovan)
Ett annat utav dessa tokspel var när han förökte få Sd till att bli anmälda för varumärkesintrång utav sin partisymbol. Han påstår att blåsippan skulle vara ett plagiat utav ett parti kallat "högerpartiet de konservativa" med 29 medlemmar.Deras logga kan man se på BILD 2. Sverigedemokraternas partisymbol är som bekant BILD 1 och har sitt ursprung i vad som omnäms som "orginalbild". Det står upp till var och en att bedömma vilken blåsippa som är sprungen ur "orginalbilden"! Dock påstår Tommas Fulejoe att Sverigedemokraterna har kopierat dom "konservativas" blåsippa!?
Detta är enbart ett utav Fulejoes smutskastnings försök enligt min mening!

Man undrar då om han verkligen är så "objektiv" angående Sd som han vill påstå? Bör han inte då göra samma objektiva granskning i andra partiers partilogga. Jag tar ett exempel mellan Centerns partilogga och den som används utav Youth Development?

Hur ser denne fulbloggare på dessas likhet? Eller gäller dom "objektiva" smutskastningarna enbart Sverigedemokraterna? Nu förväntas inget svar från vederbörande utan dennes tjatter fortsätter säkert ibland hans jämlikar...ät en banan och var glad!

Fotnot: aliaset Tommas Fulejoe är fingerat. Även inlägget om detta ämne är vad jag förnuvarande kan se borttaget från fulbloggarens sida i skrivande ögonblick!