torsdag 19 april 2007

Tommy Funebo utger sej för att vara partimedlem när han sprider lögner om Sd!!


Sd-mytomanen Tommy Funebo påstår sej företräda Sverigedemokraterna när han framför sina lögner. Han står bakom påståendet att Sd själva skulle ha riktat ett bombhot emot sej själva. Denne fulbloggare står bakom ett stort antal bloggar och andra sidor där han bla påstår sej vara andra kända personer. Han har tex även nyligen öppnat en blogg som han använder till att göra grova och perversa trakasserier emot Cecilia beckroth (fd Piratpartiet).
Även andra perversa bloggar ryktas det att denne person står bakom som tex denna. Kan man sammankoppla den med hans personligt starka arrangemang om en Sd-homogrupp under hans tid i Sd?
Även här kan man se hans metoder.

Idagens artikel ifrån PK-blaskan Focus läser man följande som har påståtts utav ovan nämda person:

"– Bokningen av hotellet utanför Nacka var ett försök från partiledningens sida att blidka kritikerna i Stockholm, menar en uppgiftslämnare. Personen säger att partiledningen redan från början ville ha konferensen i Skåne eller möjligen i Danmark. För att lösa »problemet«, hävdar källan – som är kritisk till Jimmie Åkessons ledarskap – bestämdes att två unga medlemmar i partiet skulle framföra ett hot mot hotellet."

Utredaren Lotta Finnson vid Nackapolisen har inte tidigare hört uppgiften om att partiet självt låg bakom hoten, men säger att detta ska undersökas, vilket välkomnas utav det grövsta!
Man bör spåra samtalet och därmed undanröja dessa grova påhopp på både parti och partirepresentanter. Hela uppdiktningen på Focus är rena lögner i syfte att smutskasta Sd. Det finns en anledning till detta ifrån T.Funebo, han riskerar att avslöjas i sina lögner som han framfört till bla Expo vilket skulle bli ytterst pinsamt för honom. Han riskerar även att bli av med sin "inkomst" som består i att käna pengar på sin fulblogg när nu media släpper sit PK-grepp allt mer, vilket skulle bli förödande för denne person som är känd för att vara arbetsskygg när det gäller kroppsarbete.
Källa: Objektiv Funebogranskning på Funebobloggen. Samt tidningen Focus.

Notera: Likheten mellan apan och Funebo är inte relevant för artikeln. Apan vill inte under några som helst omständigeheter bli sammankopplad med en förmodad sjuklig mytoman!