onsdag 18 april 2007

Vad har hänt med Expo?

Man läser följande uttalande utav Daniel Poohl i Gefle Dagblad.

"Det är skandal att sd inte kan få hålla ett möte i Sverige, säger Daniel Poohl, chefredaktör för tidningen Expo. Det stora problemet är när folk tackar nej på grund av rädsla för bombhot och oroligheter."


Man kan även läsa något som kan liknas vid att även Expo börjar tröttna på bla AFAs våldaktioner emot Sverigedemokraterna och dess representanter. Dock skall man veta att detta är spel för gallerierna i rädsla för att svenska folket, och utländsk media skall reagera starkt på hur demokratin och männskliga rättigheter för utav PK-folket i Sverige!
En annan anledning till deras helomvändning är att Sd nu mer och mer tillåts uttala sig i media, därtill kommer Expo riskera en granskning, och det är skadligt för dom med tanke på att dom har starka band till AFA samt har kriminella såsom mordbrännare mm inom deras organisation.
Tro inte för en sekund att Expo har några andra tankegångar i sitt inlägg och uttalande i GD.

Och HÄR finner man varför media tillsammans med tex Expo har agerat som dom gjort/gör...alla står tydligen på kö för att få berätta nu helt plötsligt!?? VAD HAR HÄNT???