torsdag 19 april 2007

Martin Tunström och SSu Hbg debattvakar.


Martin Tunström som mest är känd för att vara den första från SSu som erkände deras fusk för flertalet miljoner skattekronor orerar och lägger flosklar över debatten ikväll mellan (S) och (Sd).
Det skrivs så här på hans S-blogg ikväll:
"att det ur ett kommunikationsperspektiv inte lämpar sig att debattera med ett parti som Sverigedemokraterna i tv...när tv-tittarna ser att programledaren, i detta falla Adaktusson, är med och ”pucklar på”....djupt antiintellektuella ...."
Sen följer något med Torbjörn fälldin 1976...bla bla bla...Olof Palme 1973 bla bla bla...därefter kommer:
"debatten mellan Åkesson och folkpartiets pressekreterare Erik Ullenhag så var det pinsamt när Ullenhag blandade bort korten och menade att Sverigedemokraterna bl.a. skulle ha sin grund i Nationalsocialistisk Front (NSF). NSF bildades först 1994 ...märkligt att SD skulle ha hämtat sin grund i NSF när Sverigedemokraterna bildades 1988 (jorma säjer HEHEHE)..Debattmässigt är det viktigt att hålla sig fakta så att motståndaren har så få möjligheter att misstänkliggöra riktigheten i ens argumentation. (jorma säjer VA??)....bla bla bla..."
Ja mest är det samma gnäll från SSu aren...orkar inte ens läsa skiten på hans floskblogg.
Däremot så framgår det tydligt att dom är rädda för att debattera emot Sd och hoppas på att proglamledaren ska hjälpa dom!