onsdag 18 april 2007

Samtliga Riksdagspartier vill nu debattera med Sd!


Samtliga Riksdagspartier vill debattera med Sd på både riks och lokala planet. Detta påstår internetblaskan GP efter att dom gjort uppringningar till partierna. Daniel Poohl från den antidemokratiska AFA tidningen Expo kommer med sedvanlig vänsterfloskel som följande uttalande:
"Att debatten kommer just nu, några månader efter valet är inte överraskande. Det är en återkommande cykel, säger han.....till exempel, lanserade socialdemokraterna en kampanj om hur man skulle stoppa Sverigedemokraterna. Nu gör de samma sak, men taktiken är en annan...debatt ett bra sätt för partierna att slå hål på Sd:s argument om att de är utsatta för en bojkott av andra partier.
- Om partierna debatterar blir det svårt för Sverigedemokraterna att fortsätta att spela på det....Daniel Poohl tycker sig också se en tendens hos andra partier att de betraktar Sd:s väljare som dumma"
Att Sd är utsatt för bojkott är väl knappast något som Sverigedemokraterna själva kommit på? Det är väl så känt att detta var PKs tidigare taktik!
Man fortsätter med:
"Även journalistkåren börjar ändra inställning till hur Sverigedemokraterna ska bevakas. Och det beror främst på valframgången. De flesta redaktionschefer och nyhetschefer som GP talat med säger att nyhetsvärderingen förändrats eftersom partiet finns representerat i flera kommuner.... Daniel Poohl säger att journalister styrs av sina känslor när de ska bevaka Sverigedemokraterna.
- Plötsligt blir de rädda för att göra reklam eller propaganda och gör då dålig journalistik."
Att media styrs utav sina egna politiska uppfattningar och känslor är knappast något nytt!