lördag 21 april 2007

Bloggaren Jan-Inge Flücht en extremist och demokratiföraktare?

En kommunistguru som anmäler Carl Bildt för larvigheter. Denne kände extremkommunistiske brukar allt som oftast hetsa emot Judar och Israel på sin blogg med starka antisemitiska drag. Precis som
Karl-Marx är man fundamentalt antisemitisk helt enligt med den demokratiföraktande idelogi som man predikar. En vänsterextremist vill se ett Sverige styrt i regi utav Stalins kända metoder. Man hyllar en folkmördare som Castro för hans mord på 70 000 personer med annan politisk uppfattning. Att predika för en kommunistdiktatur och närmast hylla dom 110 miljoner som blivit mördade för sin politiska uppfattning är närmast så sjukligt man kan komma.
Anledningen till polisanmälan från vänsterextremisten emot C.Bildt är hans hat emot demokrati och männskliga rättigheter som finns i en kapitaliststat samt dom grova drag utav antisemitism. Här följer dom två inläggen anledningen till polisanmälan.

”Om palestinierna kan man bara säga detta: må de alla brinna i helvetet så länge som deras enda mål är att förinta alla oss judar. Dessa parasiterande massmördare har inget existensberättigande.”signaturen ”Kalle”
”Vad gör palestinierna för nytta på jorden? Föder nya terrorister på löpande barn? Hjärntvättar sina ungar till att bli massmördar- muhammedaner? Tigger bistånd? Dödar oskyldiga människor? Förtrycker sina kvinnor? Inte fan gör de något vettigt i alla fall. De är och förblir ett värdelöst pack.”


Det ska beaktas att man kan se ett enorm antal liknande inlägg på extremistens egna blogg dock är dessa riktade i hatet mot Israel och judarna!
NOTERA: Patetiska inlägg från vänsterextremister publiceras inte här. Extremism och fascisms ansikte skall enbart visas i bilder!
LÄS
Andra bloggar om: , , , , , , , ,