lördag 21 april 2007

Nazister, Fulbloggare och SSUare....vilken soppa.


Är fulbloggaren och Sd-mytomanen samt Expos Tommy Funebo en Nazist? Han är känd för bl a sina inlägg till hos Nazister på deras hemsidor. Hans goda vän "Jonas" som husar nazistsidan "den svenske" är flitig skribent på en utav Funebos fulbloggar. Funebo har en förkärlek att misskreditera och göra påhopp på personer med "ickearisk" bakgrund i samband med att dom sympatiserar med Sd. Märkligt nog har dessa två sk individer en tredje person som ger dem stöd, då tänker jag närmast på politikern i Helsingborg, tillika SSUs egna Martin Tunström. Dessa tre har en känd gemensam faktor och det är att hata Sverigedemokraterna till varje pris. SSUaren är känd för att säja följande om Socialdemokratins mörka förflutenhet inom nazismen: "det tillhörde den tidseran". Med detta vill han få sagt att (S) gjorde helt rätt i kasteringar,lobotomeringar och skallmätningar samt mycket annat som ingick i deras rasbiologi i det förgångna. Han ger sitt godkännande att detta var helt legitimt pga av tidseran...därmed kan man få funderingar i hans gedigna intresse för Nazism i litteraturform, som denne innehar i sin privata samling, enligt egen uppgift. Med detta ska man då förstå att även Hitler bör med den retoriken vara legitim inom ramen för "den tidsandan"?. Kan detta vara en länk mellan Jonas och Tunström? Ett gemensamt intresse för den sk "tidsandan"? Eller är det mer? En gemensam faktor kan vara även det att man vurmar för Islam, vilket inte Sd gör. Nazisterna har tillsammans med islamister det att båda håller judar och judendom som sina största fiender och hatobjekt...notera att vänsterfolk som kommunister och socialister är Palestina vänner. Nazisterna är lika fanatiska i "Mein Kampf" som islamisterna, därav deras kända sammanträffande för en tid sedan?

Tommy Funebo då? jo även här kanske vi hittar en liten fundering, i ett utav sina uttalanden på sin fulblogg. Här svarar han på frågan, om han hatar tex Svenska resande som varit i Sverige sedan 1500-talets början? läs och begrunda svaret:

"Självfallet har jag inga fördomar mot vare sig resande eller romer. Jag tycker lika illa om alla"

Är man så hatisk så man tycker lika illa om alla raser och folkslag? Ja då förstår jag även varför Funebo är så illa omtyckt inom Sd kretsarna. Rasister och antisemiter har inget att tillföra oss nationalister än mindre till detta landet.
Källor: s-info,den svenske,objektiv funeboblogg
Andra bloggar om: , , , ,