måndag 16 april 2007

Sverigedemokraterna kommer att hålla sitt riksårsmöte i Danmark den 28-29 april.

På måndagseftermiddagen fick Sverigedemokraterna klartecken från en konferensarrangör i Köpenhamn. Detta är en skam för Sverige och visar klart hur PK fungerar i detta landet!
Att ett folkligt valt parti med 3,5-4,5% utav väljarkåren bakom sig inte ens skall kunna hålla ett Riksårsmöte utan att bli attackerade med våld ifrån vänstersympatisörer mm. Sverige.. världens mest jämlika och demokratiska land....SÅ F*N HELLER landet är ett sjunkande Titanic!
Leve Danmark och dess äkta demokrati!!

"Absurt att vi inte kan hålla mötet i Sverige. Det säger något om tillståndet för demokratin i Sverige" / pressekreterare Mattias Karlsson.
Att hålla årsmötet i Danmark blir dyrare för sd. Mattias Karlsson klandrar i första hand de vänsterextremister som attackerar partiets möten, men även det svenska politiska etablissemanget. Vilket man bara kan instämma i!
"Svenska politiker har inte tagit attackerna mot oss på tillräckligt allvar, de har inte fördömt dem tillräckligt kraftigt. Däremot upplever vi att polisen tar det på allvar sedan Eslövshändelserna i höstas" /Karlsson