torsdag 29 november 2007

Som diktator var han skrattkrampande bra!


Han var den störste för sin tid, älskad utav alla och låg bakom en epokgörande tid. Ja ingen, absolut ingen hade kunnat göra en roll som diktator bättre.
En briljant man för sin tid som gjorde underverk med allt han tog för sig, och för all framtid. Utan detta geni hade världen varit mycket tråkigare och mörkare idag, detta är nog alla överens om.
Jag har alltid älskat hans verk och kommer så alltid göra. Han är kort och gott den störste Europe´inom sitt område, och satte djupa sår i världen när han dog. En hjälte som
får folk att ge ett brett leende vareviga gång man bara hör hans namn nämnas. En man som var älskad utav alla, och förändrade världen till det bättre. Många har dyrkat, och hyllat honom som den främsta och största i sin gren, och jag kan bara otvivelaktigt instämma.
Känns bra att äntligen våga säga offentligt och öppet vad egentligen jag tycker om denna briljanta man// Sir Charles Spencer Chaplin, Charlie Chaplin, född 16 April 1889 i London. Utan denne Engelsman så hade aldrig filmens betydelse fått så stor genomslagskraft som den fick. 1975 blev C.C adlad i hemlandet. , han dog den 25 December 1977 i Vevey i Schweiz.
Källa