måndag 26 november 2007

Facket är demokratiskt och emot diskriminering

printscreen från dagensarbete
Facket säger att dom står för motverkan utav diskriminering och mobbing. Man säger även att man arbetar för demokrati samt alla människors lika värden. Därför vill man nu från fackligt håll diskriminera, hota och mobba Svenskar som har demokratiskt röstat på Sverigedemokraterna!

Man vill vuxenmobba och tvätta dessa till att ta rösta rätt, annars skall dessa hotas med uteslutning samt avskedan ifrån sina arbeten, detta kallar man för solidariskt fackligt tänkande!

Om du är Sverigedemokrat så ska du inte få representera arbetarna i fackliga frågor, detta kallar man för alla människors lika värden!

Du får tillhöra eller rösta på vilket parti du vill, såvida du väljer emellan Socialbidragsdemokraterna och kommunisterna, detta kallar man för demokrati!

IF-metall basunerar ut om SD.
IF Metall står för ett demokratiskt, öppet och solidariskt samhälle. Förbundet accepterar inte diskriminering, orättvis behandling och angrepp på demokratin.

Och så tycker man från vänster och fackligt håll att det är konstigt att folk kritiserar fackets maffia-metoder??? Facket var till för alla arbetare en gång i tiden. Idag står dom långt ifrån sitt forna ideal, och ännu längre ifrån folket som dom säger sig representera. Själv har jag alltid trott att det finns en lag som skyddar enskilda individer och dess politiska tillhörigheter?
Noterade ett mycket bra inlägg på politikerbloggen.se, skrivet utav någon Viktoria.


1 2 3 Dagen Hd SvD
Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,