fredag 24 augusti 2007

Fredrik "finken" Jönsson,Jinge och Lars Ohly....är dom rasister?

Man har gemensamt ett hat emot judar som bottnar i en antisemitism värre än självaste Adolf Hitlers judehat. Att Kommunister som säjer sig vara motståndare till Nazister mm är lögnaktig propaganda och vår tids största historieförfalskning. Det är ej heller en slump att kommunister, islamister, socialister samt nazister går hand i hand, den gemensamma nämnaren är judehat och negerhat samt antisemitism. Vad får mej till att påstå detta? Jo den gemensamma utgångspunkten för nazi-kommunist- och socialist chargongen är just socialism, att sedan islamisterna hakar på denna enhet är deras gemensamma hat emot judendom och det judiska folket...cirkeln är sluten för dessa. Kommunisterna tillsammans med Socialisterna har sedan utvecklat sin propaganda i efterkrigsårens folkliga oponion emot rasism. Istället vill man idag kleta på Sverigedemokraterna sina egna perversa och rasidelogiska ettiketter i syfte att enbart få bibehålla sina platser i riksdagen. Vem tror egentligen att miljonärerna Göran Persson eller Gudrun Schyman med sina mångmiljonsgårdar står på dom svaga och fattigas sida?


Kommunister är och förblir rasister bakom sina vackra fasader utav ord som jämlikhet och rättvisa åt alla. C H Hermansson fd partiledare för Vänsterpartiet sa vid en minneshögtid över Stalin i Medborgarhuset i Stockholm den 9 mars 1953:

"En stor och smärtsam förlust har drabbat hela den framstegsvänliga mänskligheten. Stalin är död. Vår tids störste folkledare och statsman, den socialistiska samhällsvetenskapens geniale mästare, kommunismens banérförare har gått ur tiden."

"Stalin är en av hela den mänskliga historiens största personligheter. Marxismen, den lära som Stalin behärskade med sådant mästerskap och som han vidareutvecklade till ett nytt och högre plan, förnekar ingalunda de stora personligheternas roll för historiens utveckling. Stalin förstod att ställa hela sin livsgärning i de framväxande, de progressiva, de oemotståndligt segrande krafternas tjänst. Därför blev hans liv så betydelsefullt för mänskligheten, därför blev han en gigant i den mänskliga utvecklingens historia. Att vara kommunist, det är att ha Lenin och Stalin till föredöme. Stalin är en av alla epokers mest geniala vetenskapsmän."

Hur ligger det då till med självaste Karl Marx? Han var ju ur judiskt ursprung?
Marx döptes som kristen år 1824, då han var sex år gammal. Denne kommunismens anfader som idag statuerar exempel för den antirasistiska vänsterfalangen med vänsterpartiet och Lars Ohly som överhuvuden, var utan tvekan en rasist som fick Hitler till att känna stor avund!

Om socialistledaren och konkurrenten Ferdinand Lassalle, som Marx tyckte oerhört illa om, fällde Marx bland annat följande yttranden:

"Den judiske niggern"

"En flottig jude förklädd med briljantin och billiga juveler"

"Det står nu klart för mig att han han, som huvudformen och hårväxten pekar på, är avkomling till de negrer som följde med Moses på flykten från Egypten (såvida inte hans mor eller farmor korsades med en nigger). Denna förening av tysk och jude på negerbas producerade oundvikligen en märklig hybrid."


Marx kubanske svärson Paul Lafarge (som delvis hade afrikanskt ursprung) kallades av Marx för "den lille negern", "niggern" och "gorillan". Marx påstod vidare att svärsonen hade den "skavank som vanligen påträffas inom negerstammen -- ingen skam i kroppen".citat och källa



Till sist och syvende, alla kommunister ställer sig bakom Karl Marx, och alla är dom judehatare och antisemiter, detta förenar dom med både islamister och nazister! Kort och gott en brunröd sörja...