tisdag 4 september 2007

Vänsterextrem sida hackad


Den vänsterextrema sidan socialism.nu som hyser diverse avarter ur den våldsbenägna vänstern har blivit hackad. Men innan detta skedde gjorde en utav mina trogna bloggläsare ett avslöjande. På socialism.nu satt man och erkände att SSU-Helsingborg och AFA har samarbetat vid olika aktioner. Man undrar hur Martin Tunström i SSU-Hbg ställer sig till detta?

Det sägs att denne Martin Tunström springer runt med sina kameror och fotograferar Sverigedemokrater tillsammans med Expo-lierade och förmodade AFA-iten Kenny Hjälte? Kenny Hjälte är mer känd för sitt samband med AFA hos Sverigevänner, samt att denne sprang runt och rev ner/bort SD-reklam på bussar mm. Kan det även ha något samband med att Sd material försvann ur folks postlådor innan valet 2006, och sedan dök upp på bild hos AFA-Helsingborg?
Ja detta kan jag inte svara på utan låter var och en spekulera i själva. Kanske Martin Tunström själv kan bringa klarhet i detta?

Två andra personer som tycks ha kontakt med ovan nämda är Tommy Funebo och Fredrik "finken" Jönsson. Funebo, som är mer känd för att ha stulit partimaterial ifrån Sd i eget vinnings syfte innan han blev utesluten. Det viskas att denne även fick förtroendet att lämna in en vandelsförsäkran till Sd, ifrån en kanditat/vän som numera blivit utesluten. Kandidaten skall där ha uppgett sitt lite sämre och tidigare förflutna liv i all ärlighet, detta sägs ej ha framkommit till partiledningen? Kanske kom denna vandelsförsäkran ej fram som den var kamratligt betrodd och tänkt att göra? Ja inte vet jag, men Funebo kanske kan ge svar på detta?

Tommy Funebo länkar även på sin objektiv-fulejoe blogg till den numera ökände Fredrik "finken" Jönsson. Samma Jönsson har även vänskap med ovannämda Kenny hjälte, som säjs vara det sk "vittnet", i samtalen Jönsson påstår sig ha fått ifrån Magnus Larheim (deras utsago).
På sin hemsida samt ute i media har denne Jönsson i god och sedvanlig kommunistisk anda dömt Larheim på egen hand. Något som jag och dom flesta alltid trott att vi hade ett rättsväsende som utförde åt oss.

Man kan ju bara ana hur detta landet skulle se ut om kommunisterna styrde!
Kanske i form utav Sovjets "Gulag" eller Kinas beryktade rättegångs-patruller, vilka avrättar opotionella mm direkt efter utdömt straff. Man undrar hur 68-rörelsen ställer sig till dagens ungdomskommunister? Igår kunde folket se första avsnittet i SVTs stora dramasatsning "Upp till kamp". Serien utspelar sig i Göte­borg mellan 1965 och -75, och handlingen är förlagd till autentiska platser och skeenden.
SvD
Läs även tidigare inlägg HÄR och HÄR om Socialism.nu
_