onsdag 5 september 2007

Tror Vänsterpartiet på demokrati?

Nej självklart finns det ingen tro på demokrati i Vänsterpartiet, åtminstone ingen demokrati i västinriktad mening. Vänsterpartiet som bottnar i flertalet brott emot mänskliga rättigheter som tex Baltutlämningen och hyllande utav Stalins folkmord emot Ukrainare samt alla med annan politisk idelogi. Ett Vänsterparti som hyllat och fortfarande hyllar diverse diktaturer i alla världens hörn, ett parti bestående utav mestadels våldsfixerade väljare med en enorm okunskap om Gulag och förföljelse utav oliktänkande. Ett parti som i huvudsak styrts utav Stalinhyllande alkolister i alla tider, ett parti med djup antisemitism. Ett parti som bygger på Karl Marx idelogi, en idelogigrundare som var rasist in i djupaste själen (läs här).

Nej Vänsterpartiet är sannerligen inget demokratisk parti utan snarare en lögnaktig kamratsekt som säjer sig vurma för arbetarklassen och dom svaga i samhället. I samma stund sitter man och kränker en del utav Sverigedemokraternas väljare som kommer ifrån just arbetarklassen och dom svaga med utspel om att dessa är arbetslösa, sjukskrivna fattiga slödder. Hur dom får ihop detta är över mitt förstånd?

I Värnamo för man en hätsk förföljelse utav misstänkta Sverigedemokrater och dess affärsintressen. Denna förföljelse leds i huvudsak utav Carina Hägg (s), kvinnan som sägs ha dansat naken tillsammans med småbarn i somras (Läs). Dock finns det en Värnamopolitiker som oponerar sig emot Socialdemokraternas häxjakt i Värnamo, denne person är förmodligen den enda demokraten i det kommunistiska Vänsterpartiet, vilket får åtminstone mig att höja på ögonbrynen. Svante Olson som han heter säjer följande till FinnvedenNU om invandringsfrågan i SD:

"Sverigedemokraterna tar upp denna känsliga fråga och då ska vi inte stoppa dem. Det är ovärdigt i ett demokratiskt samhälle. Man kan tycka vad man vill om dem, men de har lika stor rätt som någon annan att uttrycka sin åsikt."

Läs hela inlägget utav Svante Olson HÄR