fredag 31 augusti 2007

Ett lögnaktigt Vänsterextremt typiskt beteende!

Uppenbarligen så lyser en vänsterextremist på media världens PK himmel just nu. Ett lögnaktigare uttalande än detta får man leta efter!!

"
Fredrik Jönsson har aldrig träffat på Helsingborgaren i det politiska livet men eftersom han är aktiv antirasist är trakasserier och hot vanligt, säger han. – Jag blev jävligt chockad men är egentligen inte förvånad. Jag vet att det är såhär den högerextremistiska rörelsen agerar."

Du är så full utav lögn Finken! Du är notorisk skribent på den vänsterextrema sidan socialism.nu, där du och dina idelogiska jämlikar skryter för varandra om hur ni bäst utövar våld emot Sverigedemokrater och deras familjemedlemmar! Gott folk..se nedan i hur diskussionerna förs...ni kan även se att partiet Rättvisepartiet Socialisterna tipsar vänsterextremisterna om uppgifter angående Sverigedemokraterna i syfte att få till våld emot dessa!


"– Sverigedemokraternas förtroendevalda visar ännu en gång det svenska folket hur nära partiet ligger den nazistiska ideologin och vad de har för åsikter om de grupper som de är emot, som t.ex. invandrare och handikappade.."

Märkliga ord ifrån Fredrik Jönsson? Om man kikar runt på socialism.nu där han är flitig besökare ,så skriver dennes idelogiska kamrater klart och tydligt hur man ser på handikappade. I det fallet så gällde det hur man kunde "knäcka benen" mm på Lars Isovaara (Sd) som är rullstolsbunden. I ett annat fall skriver man att Norrlänningar är "sinnesslöa" vilket får mej att tänka på den gamla socialistiska tankegången ifrån förr.//Jorma