lördag 1 september 2007

Nya Brinnande nyheter från den muslimska världen




Åh så hjärtansfullt utav Stockholms muslimer som vill hjälpa till och mana andra muslimska barbarer att ta det lugnt. Noterade att på Fröken Sveriges blogg står följande om denna saken:

"Efter att en svenska flagga brändes i Pakistan i fredags pågår i muslimska kretsar i Sverige intensiva försök att hindra läget från att spåra ur. Sveriges muslimska råd och Islamiska förbundet, som bland annat driver Stockholms moské, har bildat en krisgrupp för att förhindra en ny global kris."

Visst...och Stockholms Moské har man ju fullt förtroende för efter detta:

"
På Stockholmsmoskén, Sveriges största moské, säljs kassetter med fundamentalistiskt innehåll. På kassetterna ber man gud om hjälp med att utrota judarna och uppmanar till Jihad, ett heligt krig."

"Domens dag ska inte komma förrän muslimerna kämpar mot judarna. Muslimerna ska döda dem och judarna ska gömma sig bakom stenar och träd. Stenarna och träden ska säga: Åh, muslim, det är en jude bakom mig. Kom och döda honom."

Ölands fana brinner i muslimska världen

Nåväl utifrån vad man läser här vad fröken Sverige grävt fram så tänker man ju närmast att Muhammed sa ju att det var tillåtet för muslimer att ljuga för dom otrogna hundarna!! Och hundarna är tydligen vi....eller är det rondellhunden Muham......

Tillägg och läsvärt