fredag 31 augusti 2007

Muslimer kränker Svenskarnas yttrandefrihet i Sverige


I Media utav idag kan man läsa att muslimerna är på krigs och våldshumör igen. Denna gången på Sverige. Sverigedemokraterna har varnat för detta i åratal i hur man agerar inom den islamska världen emot västlig demokrati och yttrandefrihet, man fick då olovligen sin hemsida nersläckt utav den förra socialdemokratiska utrikesministern. Nu är det enbart att invänta represalier emot Svenska intressen och det Svenska folket från denna barbariska religionens fanatiska utövare. Detta är tacken för att vi varit så fikostiga emot dessa kräk, något som samtliga etablerade partier får ta ansvaret för. Läs följande citat.

" Efter Iran fördömer nu också Pakistan och Islamiska konferensen (OIC) publiceringen som "blasfemisk" och "avskyvärd". På fredagen väntar nya demonstrationer i Örebro. Pakistan har också vänt sig till Islamiska konferensen - OIC, den stora muslimska samarbetsorganisationen med 57 medlemsländer - som på torsdagskvällen reagerade i hårda ordalag. "Detta var en oansvarig och avskyvärd handling, med elaka och provokativa avsikter", sade generalsekreteraren i ett pressmeddelande som citeras av AFP. Han uppmanade Sverige att straffa såväl konstnären Lars Vilks som de medier som publicerat bilderna. Generalsekreteraren vädjade dock till muslimer att förbli lugna och inte överreagera. Utrikesminister Carl Bildt (m) vill inte kommentera härvan. "

Undrar vilket "straff" som skall utdömmas ifrån den mångkultursälskande riksdagen på begäran ifrån dom stackars kränkta muslimerna som vi gött med bidrag i så många år? Man blir verkligen förvånad att så många muslimer världen över läser tex Nerike Allehanda!??