tisdag 6 mars 2007

Vi ska tvinga kommunerna ta emot fler invandrare.


Riksdagen är eniga om att dom skall tvinga kommunerna ta emot fler kolonisatörer oavsett dom vill eller ej. Man ska ändra lagen så man kan hota kommuner som inte fyller den mångkulturella kvot som den eniga regnbågsfärgade 7-partiers regeringen vill ha. Medier som SvD och DN säjer sig vilja gå i spetsen för att hjälpa till med att "tvätta" åsikter hos folk. Tågen med kolonisatörer till Sverige går enligt tidtabellen!

"De politiska partierna i riksdagen är eniga om att fler kommuner måste ta emot flyktingar, men inte om hur. Migrationsminister Tobias Billström (m) tror att mer information kan få flyktingar att flytta till i andra kommuner i landet."Man ska ge mer sk information eller rättare sagt PK-åsikter som folket skall ta till sej vare sej dom vill eller inte.

"Fredrik Malm, folkpartiets talesman i flyktingfrågor, säger att det kan bli aktuellt med tvångsåtgärder mot kommuner för att öka flyktingmottagandet."Man ska tvinga fattiga kommuner att ta emot fler även om kommunerna ligger på ruinens kant.

"Det finns kommuner som inte kommer att ta emot flyktingar ändå, för de behöver inte pengarna. De tycker att det är viktigare att slippa ansvaret, säger Kalle Larsson, vars parti (vänsterpartiet) vill kombinera ersättning till kommunerna med ett tvång."Man kan tänkas ge bidrag till AFA för mer sk aktioner med våld emot folkvalda Sverigedemokrater?

"vi vill att de ska ta sitt ansvar självmant och med glädje. säger Fredrick Federley Centerpartiet."

"Om man vill locka fler kommuner att ta emot flyktingar kanske man bör hitta en avtrappningslösning av bidraget, över en längre tid, säger Kristdemokraten Lars Gustafsson. "

"Storstadskommunerna har upprepade gånger slagit larm om att en alltför stor andel flyktingar tas emot av ett litet antal kommuner, med negativa konsekvenser för bland annat boendesituationen och introduktionen i det svenska samhället. (SvD)"I Malmö är det fullständigt kaos och kriminaliteten är enorm.
Andra bloggar om: , ,