onsdag 7 mars 2007

Socialismen marscherar emot demokratin igen


På lördag anordnar socialdemokraterna, dess ungdomsförbund SSU och LO en demonstration och skall marschera emot att Sverigedemokraterna har blivit demokratiskt valda utav Svenska folket. Socialismen har stöveltrampat emot demokrati förut i historien. Även LO som brukar bryta emot lagar när dom utesluter medlemmar som dom uppfattar som SD röstare ställer sej in i marschledet. Monika Roll, SSu fürer och huvudansvarig menar att behovet aktualiserats genom sverigedemokraternas valframgångar i Skåne. I upploppet deltar endast arbetarrörelsen.

 "Wir will att das demonstration ska genomsyras auf das klassperspektiv. Solidariteten är gränzüberskreidande. Jag habe mehr gemeinsamt mit ein arbeiter in Pakistan än mit Wallenberg"

Säger marschgeneral Monika Roll.
Enligt Monika Troll växer främlingshatet som en följd av konkurrensen på arbetsmarknaden. Numera är ju det nya ordet i samband med allt som har att göra med Sverigedemokraterna "främlingshat", tidigare var det mildare ton med "främlingsfientlighet". Monika Troll säjer även följande:

"wir will inte att svenskar und invandrare ska behöva dela på de arbeiten som finns"

Nej det vet vi ju sedan tidigare, detta påpekade Mona Sahlin när hon sa att Mohammed skulle gå före Svenne!
Och när det gäller främlingshat vet vi ju också att det finns...Kommer ni ihåg förra SSU ledarens ord till vakten med utländskt påbrå? Var det inte "jävla svartskalle"?? Hon hotade också både polis och vakter med att represalier skulle utfärdas genom hennes ordförandeskap i SSU.
Jag tror mer på att dom försöker tvinga tillbaka medlemmar till SSU, detta med tanke på att dom minskade från 29000 medlemmar till 4000 på mindre än 2 år. För inte var det fusk med skattemedel säjer dom!? Och Helsingborgs pressekreterare i SSU,Martin Tunström har sagt att när man väl fått tillbaka medlemmar som gått till SD, ska man "tvätta" deras åsikter!
Ja jag säjer lycka till med denna patetiska marsch emot det demokratiskt valda Sverigedemokraterna. När ska ni marschera emot vänsterextremismen?

Andra bloggar om: , , ,