torsdag 10 maj 2007

LO och Sverigedemokrater= 4.1%

Häromdagen fick man höra att Sverigedemokrater definierades i följande kategori:
Snusare, ensamma yngre män, närmast utslagna ur samhället, oftast arbetslösa, ointresserade utav politik, män med kortare utbildning och människor som bor på mindre orter och mycket annat kränkande.
Men idag visar en undersökning
(Siffran kommer ur LO: s valanalys) som publiceras i slutet utav maj att det är 4.1 % utav LOs medlemmar som röstat på Sd. Hur stort sedan mörkertalet är pga att folk inte vågat nämna sin partisympatism utav rädsla för represalier från facket vet man inte. Så nu vet man att dom hyser dessa väljare inom LO. Man undrar hur LO ser på, hur PK undersökningarna visar att deras medlemmar klassas som allehanda drägg? Kränkande anser jag det vara iallafall. Ständiga uttalanden om varför man röstar på Sd, haglar som "missnöje med de etablerade partierna", "En oklar verklighetsbeskrivning och brist på samhällskritik från s ledde till proteströster på sd". När ska dom lära sej? Vi är trötta på det samhället med mångkultur, moskeer och PK med sin vänsterextrema svans utav militanta trasapor!

"Om arbetarna fått bestämma hade Sverigedemokraterna varit ett riksdagsparti. 4,1 procent av LO-medlemmarna röstade på partiet, enligt en valanalys som LO publicerar i slutet av maj.

Sverigedemokraterna har betydligt starkare stöd bland LO-medlemmar än bland andra grupper. LO:s valanalys som kommer inom en snar framtid visar att drygt fyra procent av arbetarna röstade på partiet.

– Jag är förvånad över att det är så pass många, säger Ulla Lindqvist, LO:s andre vice ordförande, som ansvarar för analysen."

Jag är mer förvånad över att det är så lite!!

SvD
DN