lördag 22 september 2007

Det går bra för Sverigedemokraterna

I alla medieundersökningar så går det enormt bra för SD. Dock visar det som oftast på ca 3-3.5% i dom olika undersökningarna som görs utav tex Sifo mfl. Ska man tyda detta som att SD erhåller bättre stöd utav internetfolket (jämför HÄR)? Isåfall tror jag att partiet måste öka sin upplysning kraftigt ibland dom som inte är nätsurfare för att nå ut med sin politik.
Bredare arbete på lokal nivå genom partiutskick och information om partiet efterlyses. Även en förklaring på PKs smutskastning bör komma folket tillhanda. I Värnamo så skulle det vara ypperligt att informera
allmänheten om Socialodemokraten Carina Häggs nydanade brottsliga bana emot den demokratiska rätten att få inneha en egen politisk uppfattning bara för att ta ett exempel. Man bör även upplysa allmänheten om vilka som står bakom Expo, AFA mfl odemokratiska sekter. Man bör även förklara för väljarna varför man varit dålig i kommunpolitiken enligt medierna. Samtidigt så kan man i dagens medier läsa att SD är landets 4e största parti ibland dom manliga väljarna, 0.1% efter Fp. Detta är inget som förvånar mig speciellt, dock måste SD bredda sig även ibland kvinnorna i betydligt större utsträckning. Det går fortfarande att rösta på sin politiska övertygelse i Aftonbladet HÄR. Klicka på bilden för större bild!
SvD DN