måndag 25 juni 2007

Stort tack till Tommy Funebo


Man får tacka för att du tar upp min blogg på din mytomanblogg. Även trevligt att du påstår att aporna på bilden angående inlägget om utvisningen, skulle ha något med den utvisade att göra. Detta påstående är DITT och inte mitt! Därför väljer jag att sätta in apbilden i sin helhet oklippt för allmän beskådan. Sen kan folk själva avgöra VILKA som jag anser vara trasapor!
Sen ditt påstående om att jag skulle ha indiskt ursprung är verkligen långsökt, snarare är det ett rent rasistiskt utspel från dej. Vi svenska resandesläkten påstås vara från dom trakterna för ca 1000 år sedan, och är det därför du påstår att jag skulle ha indiskt ursprung så säjer detta en hel del om vilken person du är Fulejoe. Jerry Williams ser inte så "indisk" ut som jag ser det, dock är han precis som jag i sitt ursprung enligt dej en "indier". Nejdu Tommy Fulejoe, du gör bara bort dej som vanligt med dina påhopp på alla som kritiserar dej. Jag har hört att personer med din mentala hälsa är kända för sådana tilltag?

Vad det gäller att jag någon gång skulle påstått att folk med andra raser skulle vara sämre än andra så är detta en ren lögn från Tommys egna mentalt sjuka hälsa (kan läsas Hjärna). Däremot så kallar denne fulbloggare Cecilia Beckroth (adoptivbarn från Indienområdet) för kvädesord som "Blåsmurf" mm på diverse bloggar. Mer känt om Tommy Fulejoe är att han brukar spatsera med sin stora lekamen i diverse pride- och homofestivaler. Annat känt är att han brukar sextrakassera kvinnor på nätet allt som oftast, detta ska enligt källor härröra från ett kvinnohat grundat i att han blivit lämnad utav sin fd fru som inte stod ut med hans onormalt mentala beteende. Man ser även på dennes fulblogg att han är ivrigt påhejad utav diverse vänner som Martin "SSU-fifflaren och halalbeivraren" Tunström,