tisdag 26 juni 2007

Stockholm Pride festival 2007


Det börjar snart vankas för Stockholm Pride festival 2007. Pridefestivalen, är en årligen återkommande festival. Den har hållits sedan 1998 och brukar normalt infalla v.31 varje år. Socialdemokraterna brukar normalt sett vara den starka faktorn i denna färgglada homoyran, även så detta året låter man upplysa om på deras hemsida.





SSU låter allmänheten bli viss om att man tänker ställa upp med en stor och stark trupp. SSUare med olika sexuella läggningar från rikets alla hörn kommer företräda förbundet, även heteros är naturligtvis förmodat välkomna kan man anta.










Man låter hälsa ifrån (s) hemsida att alla
organisationer och förbund inom Socialdemokratin ska vara representerade i årets Pridefestival.








Hela Pride kommer lysa i
regnbågens färger,
detta gäller naturligtvis även hela regnbågs
regeringen. Alla riksdagens partifärger kommer bli
representerade i år. Känt sedan tidigare är det att även mindre partier utanför regnbågsriksdagen brukar vara närvarande. Sedan tidigare år vet vi att även politiskt obundna brukar deltaga i denna gigantiska festival för sexuellt annorlunda. Tommy Funebo är en utav dom som är politiskt obundna, han förespråkar något
som han kallar för Palekonservativ.
Åsnan på bilden har inget att göra med ämnet utan är enbart till för att försköna bilden inför eventuellt lättskrämda medborgare.



Kommer vi få se representanter ifrån den
Islamska delen utav Sverige i år?






















ÖVRIGT
På Socialdemokraternas hemsida informerar dom om följande:

"I Hbt-sossarnas tält myllrar det av besökare. Politikerna löser av varandra..."
Mona Sahlin är en utav dom som kommer vara tillgänglig för alla inne i tältet, skriver man på hemsidan!

Festivalen och en stor del av dess innehåll arrangeras av Föreningen Stockholm Pride, ofta i samarbete med andra organisationer. Alla som jobbar för Föreningen Stockholm Pride med festivalen är volontärer, det vill säga att de inte får betalt för sitt arbete.

Mer information om Sthlm Pride finner man HÄR