onsdag 11 april 2007

ABF är en ren odemokratiskt vänsterstyrd propagandaorganisation.


Ännu ett hot ifrån odemokratiska PK-hajar!

From: "Helene Oljons"
To: "jorma sd"
Subject: SV: ABF-logga
Date: Wed, 11 Apr 2007 16:55:54 +0200

Ang. användningen av ABF:s logotype.
Jag har nu kontaktat ABF:s jurist. Med hänvisning till upphovsrättslagstiftningen kräver vi att du omedelbart tar bort vår logotype från din hemsida/blogg. Loggan är alltså upphovsrättsskyddad enligt strafflagen och tas den inte bort kommer vi att gå vidare den juridiska vägen.

Studiematerialet innehåller inte SD:s hela logotype. Där finns bara en del av logotypen i ett större bildmontage. Detta studiematerial har för övrigt inte ABF som ansvarig utgivare.

Hälsningar Helene Oljons
________________________

Helene Oljons
Presschef ABF

Tel: 08-613 50 76
Mobil: 073-800 75 00

E-post: helene.oljons@abf.se
*************************************************************************************

Hej.

Ni tänker som offentlig organisation under parollen utav politisk faktor agera antagonistiskt emot ett demokratiskt parti. Därav faller dina hot om åtgärd då jag i min artikel klart och tydligt markerar att detta är en politisk aktion ifrån min sida. Detta är helt i enlighet med Svensk grundlag vilket era jurister är väl medvetna om. Detta skulle möjligen kunna anses som varumärkesintrång i samma omfattning som ni gör med sverigedemokraternas logga. Dock med hänseende till det sistnämda vill jag hänvisa till
åklagare Tor Bertil Mjörnerud som säjer följande i ett simulativt fall i Norrbotten:

"Här kan det då handla om varumärkesintrång, men åklagare Tor Bertil Mjörnerud säger att det måste särskilda skäl till för att det ska väckas åtal och han ser skylten som en politisk demonstration av Styrman och det skyddas av grundlagen."

Ni agerar som en politisk och är som en sådan:

"ABF bildades år 1912 på Brunnsvik av representanter för Järnvägsmannaförbundet, KF, LO, SAP, SSU, Stockholms Arbetarbiblioteksförbund och Typografförbundet. Initiativtagare till bildandet var Richard Sandler.
Bland medlemsorganisationerna finns förutom Socialdemokraterna och Vänsterpartiet och deras sidoorganisationer bland andra Hyresgästföreningen, HSB:s riksorganisation, PRO (Pensionärernas Riksorganisation). Studiecirkeln är den dominerande verksamhetsformen. I Stockholm och på en del andra orter bedrivs också i dag en omfattande seminarieverksamhet. ABFs tidskrift och medlemsorgan är Fönstret, vars första nummer gavs ut 1954.
Under senare år har ABF blivit utförare av kommunalt upphandlad vuxenutbildning, till exempel i Göteborg där ABF vid sidan av Lernia är den största utföraren av vuxenutbildning."

Jag har dock efter ditt första mejl gjort en ny bild som är mer passande för era metoder. Speciellt med tanke på att erant agerande kan liknas vid gamla DDR och Sovjet metoder emot enskilda individer som innehar en annan politisk uppfattning. Detta visar tydligt var ABF och andra vänsterorganisationer står i demokratifrågan. Mitt agerande är rent politiskt emot en annan indirekt politiskt tänkande organisation, och jag hävdar min rätt genom svensk grundlag och vad som står i FNs förordningar.

Källor:
Sveriges Radio

http://sv.wikipedia.org/wiki/ABF

Mvh Jorma
*************************************************************************************
TILLÄGG!!

"
Studiematerialet innehåller inte SD:s hela logotype. Där finns bara en del av logotypen i ett större bildmontage. Detta studiematerial har för övrigt inte ABF som ansvarig utgivare."

Man undrar direkt vem som är ansvarig utgivare? Vem eller vilka som beställt materialet vill hon inte heller nämna!!

färskpressa!