fredag 13 april 2007

Tommy Funebo ligger bakom falska rykten!!!

Tommy Funebo som arrangerar ett stort antal fulbloggar och använder sig utav flertalet olika synonymer, utger sej för att vara olika representanter för SD osv, säjs nu ha satt igång falska rykten igen.
Denna gång påstår denne mytomanske figur att SD ligger själva bakom bombhoten emot dem själva (se källa). Funebo drar sig inte för att göra grova påhopp på "färgade" eller "ickeariska" personer, han är även känd för sexuella förtal mm. Idag har han meddelat till Politikerbloggen och Niklas Svensson att detta "rykte" skulle röra sig om en komplott emot Sd-bunkern i sthlm. Detta är naturligtvis endast något som existerar i Tommy Funebos egna fantasivärld och ingår i hans smutskastnings försök emot partiet som inte vill ha med hans samröre att göra. Detta speciellt efter han var skribent för en rasistisk organisation på sin fritid under tiden han var aktiv i Sverigedemokraterna.
På sin fulblogg åmar sig sd-mytomanen med:

"Gravatar Det skulle inte förvåna mig om någon ur SD Stockholm ringt upp Svensson och kläckt ur sig det Svensson påstår.
Läs mer om Funebos lögn här på Objektiv Funeboblogg.

Källa till inlägg: Funeboblogg