lördag 14 april 2007

Dagens PK-Hajar!

Tar ett litet urval utav dagens PK-Hajar i deras smutskastningsförsök utav Sverigedemokraterna.

*************************************************************************************
Först ut får den förvirrade Ernst Klein som skrivit i Corren vara. Denne person vill få Sd till att vara ett antijudiskt parti, inte ett ord om islamisterna som omhuldas inom PK vilka bör vara dom egentliga judehatarna. Alla vet var Sd står i Israel frågan. Finns inget Svenskt parti som tar judarna mer i försvar än Sd.
"Nå, Stahlhammer är ett utmärkt exempel på den multikulturalism som sverigedemokraterna hatar. Han är vad de främlingsfientliga älskar att kalla andra generationens invandrare, visserligen född i Sverige, men bägge föräldrarna överlevare från Förintelsen, som utblottade kom till Sverige efter andra världskriget."
Sen följer en floskel i att kulturer dör ut om man inte blandar dom med andra kulturer. Jag anser snarare att man bevarar och skyddar den emot sjuka kulturer som islams.
"Sverigedemokraterna däremot, har nog inte mycket att bidra med i den vägen. Kulturell isolering är ett säkert sätt att få en kultur att vissna ner och dö."
*************************************************************************************
Åsa Petersen skriver följande trams om Sd i Aftonbladet:
" Sverigedemokraterna rider på människors vanmakt och uppmuntrar politikerförakt. När de inte får komma till tals i debatter och medier, när de nekas att hyra möteslokaler, utnämner de sig själva till martyrer. De säger sig vara offer för ett elitstyre som inte lyssnar på ”vanligt folk”."
Det finns väl en anledning till att folk känner vanmakt? Politikerföraktet har riksdagspartierna själva skapat. Ett erkännande om att Sd int
e får komma till tals i media från Å.P?
Sedan NÄR började eliten (media och politiker) lys
sna på "vanligt folk" utan att det är valtider?
Dåligt påhopp Åsa Petersen, folk går inte på ditt korkade smutskastningsförsök....
"
Sverigedemokraterna är inte vanligt folk. De är ett i grunden rasistiskt parti som bildades ur den rasistiska organisationen BSS, Bevara Sverige Svenskt. Hur många kostymer och slipsar sverigedemokraternas företrädare än tar på sig är deras lösning på samhällsproblemen alltid densamma: Stoppa ”massinvandringen”."
Inte vanligt folk?? ska vi diskrimineras nu också?
Sd historian vet alla...inget nytt...och vi vet även om Sossars och dom andra etablerades rashygienspolitik samt samröre med Nazisterna under ww2..inget nytt!
Massinvandringen ÄR ett problem både ekonomiskt och kuturellt, annars hade varken Sd eller debatten om ämnet funnits!?
"
Det innebär inte att Mona Sahlin och andra ledande politiker ska kasta sig in i allehanda debatter med sverigedemokraterna. Det vore bara att ge dem arenor för publicitet som de inte har rätt till"
Ska Mona Sahlin inte hålla vad hon lovat? hur var det nu med att skapa politikerförakt?
Sd har demokratisk rätt till vilka arenor dom vill när, det är folket och inte media eller politiker som bestämmer. Detta kallas för demokrati! Du är blottad Åsa Petersen, förespråkare utav "icke demokratiska" rättigheter är inte välk
omna hos Svenska folket.
*************************************************************************************
Lars Stjernkvist, grundaren utav "ta inte debatten med Sd"och "tig ihjäl dom" uttalar sig i Folkbladet på följande sätt:
"..man måste ändå behandla dem annorlunda, för partiet utmanar värden som inga andra parlamentariska partier utmanar."
Huvudet på spiken nu Stjernkvist? Måste Sd behandlas "annorlunda" för att dom tar upp det största Svenska problemet i vår historia? Kanske får Sd sina röster just för att ni dom partikorrekta inte vill ta i probleme
n NI skapat!?
"
Jag har t ex aldrig mött ett annat parti som fotograferar alla som är på mötet. Det är så uppenbart att de gör det för att skrämmas och demonstrera en sorts makt."
Nej Lars..detta är pga att ni PK-folk låter eran militanta trasaps-patrull vid namnet AFA attackera Sd möten samt deras representanter med våld emot deras familjer osv. Vad skulle DU göra om du blev angripen i ditt hem utan att ni politiker,media eller polismakt gör något?
"
För att ta debatten ska man vara påläst och beredd, resonerar Stjernkvist. Därför har ABF dragit igång utbildningar om främlingsfientlighet...Förr eller senare kommer vi att ha debatt i talarstolen. Då vill jag att jag och andra ska vara väl förberedda. "
Måste ni utbilda er för att kunna debattera om problemet ni skapat? trevligt.
"
Lars Stjernkvist anser att man ska ta diskussion när man träffar på sverigedemokraterna t ex på torgmöten."
Ännu mera AFA menar du?? Hur många trasapor hyser vänstern egentligen?
Du är blottad Lars Stjernkvist....anmodan för odemokratisk trasaps-patrull och odemokratiska metoder? hmmm..
*************************************************************************************
Till sist, fulbloggaren och falskryktes spridaren Tommy Funebos lilla infantila utspel. Dock är han inte förtjänt utav PK-stämpeln, utan får nöja sej med en bild på en annan primat som hyser samma IQ nivå för denna artikel på sin fulblogg.


"Är detta en vision av Sverigedemokraternas framtida Sverige?"
"I Holland, visar det sig, har det suttit en del muslimer i häkte för diverse brott; de har inte kunnat be rättvända mot Mekka eftersom de inte känt väderstrecken utan gissat. Nu visar det sig att de bett vända mot Washington DC."

Har du slut på smutskastning ideer Funebo? Patetiskt...

NOTERA: Apan på bilden vill inte bli sammankopplad med tommy funebo, därför markerar jag att han ej heller har detta i något hänseende. Djurens rättigheter skall beaktas till fullo!!