fredag 13 april 2007

Vad är en PK-Haj?


Jag tycker benämningen "PK-Haj" är utmärkt för politiker,medier mfl som försöker smutskasta eller komma med uppenbara lögner om Sverigedemokraterna och dess representanter. Även myndigheter eller enskilda som befar sig med ovan nämda är förtjänta utav denna "stämpel". Bilden är fri att använda för den som så vill i sin kamp emot förtryck,lögner,smutskastning osv utav Sd eller Sd representanterna.

Vad är då en PK-haj?
Jag ska visa vad en PK-Haj är genom att ta ett litet exempel ifrån dagens internetupplaga i Expressen. Här skriver man om ett fall där Sd riskerar bli utsatta av våld ifrån Vänster koalitionens sympatisörer i Jönköping. För att få en vinklad bild där Sd framställs som elaka "högerextremister" samt AFA som ungdomliga och goda "aktivister" skriver Kajsa Hallberg följande mening:

" " Känd problembild" Det har tidigare förekommit drabbningar mellan Afa-aktivister och högerextremister i Jönköping. - Det är en känd problembild, konstaterar Kellerth."

Vidare skriver hon därefter följande för att försöka få fram en starkare ton utav "högerextrem grupp" och "vi och dom" känsla:

"
de hade antagligen lyckats hålla sitt möte hemligt"

Här kan man läsa om AFA som beskyddas utav Robert Aschberg,Expo,Svensk media och dom Svenska Riksdagspartierna!!

Andra bloggar om: , , , ,